Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtschade woning herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtschade woning herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtschade woning herstellen

Vochtschade woning herstellen

Aan het oriënteren naar een bedrijf die vocht schade kan herstellen voor de woning. Bijgaand treft u lek detectie rapport inclusief afbeeldingen. Wij zien graag een offerte tegemoet met wat u voor ons kunt betekenen!

Vochtschade herstellen

Ik heb in mijn woning vochtschade door lekkage van het dak. De vochtschade bevindt zich in de badkamer, er is inmiddels ook schimmelvorming. Graag zou ik van u een vrijblijvende offerte ontvangen van wat de kosten zijn voor het herstel hiervan.

Vochtschade aan een muur onderzoeken en repareren

Sinds september vorig jaar hebben mijn huurders last van vochtschade aan 1 kant van de muur over de gehele lengte. Een scheur is op dezelfde hoogte. Ik wil weten waar dit vandaan komt en daarna wil ik de muur laten herstellen. Het pand bestaat uit 2 delen, ik ben de eigenaar van de beneden woning. Het kan zijn dat er ergens een verstopping is boven of een probleem met de spouw waardoor er water binnen komt, dit moet onderzocht worden. Tevens is in de slaapkamer de vloer "sponzig" sinds een jaar dit ondanks dat de balken vervangen zijn, waarschijnlijk komt dit tevens door vocht. De muren zijn naar mijn weten geïnjecteerd tegen vocht. Aan de buitengevel is niets te zien.

Schimmel door vochtschade

Ik heb bruinrot in de hoeken van de steunbalken onder de vloer. De vraag is of er delen van de steunbalken vervangen moeten worden, of dat de hele steunbalken vervangen moeten worden. Het betreft de begane grond. De vloer is ongeveer 7 bij 6 meter. De ruimte is toegankelijk via de kruipruimte van de woning, het kruipluik zit bij de voordeur.

Mogelijk schimmel door vochtschade

Er is in mijn woning, met name in de badkamer, vochtschade ontstaan door een lekkage. Op de badkamer en de slaapkamer is een muffe geur te ruiken en op de badkamer zijn ook wat onverklaarbare vlekken te zien. Ik zou graag door een expert willen laten vaststellen of er schimmel in mijn woning is.

Vochtdetectie: vochtprobleem oplossen

Wij hebben een kleine maar hardnekkige lekkage in het plafond van de woning. De woning bestaat uit een begane grond, verdieping en plat dak. De lekkage bevindt zich ter plaatse van de leidingsschacht. We hebben de schacht al opengemaakt, maar geen lekkage gevonden. Ook in de badkamer erboven is het droog. De muren zijn droog en vertonen geen vochtschade. Het dak is onlangs vernieuwd, dus daar kan de schade ook niet vandaan komen. De stuclaag van het plafond laat langzaam verder los. Het wordt nu dringend om de schade op te sporen. Graag maken wij een afspraak hiervoor.

Vochtschade herstellen

Vlak voor de verkoop van mijn woning waterschade opgetreden, dus ik heb de handtekening op de koopakte nog niet gezet. Bleek lekkende vaatwasser van bovenbuurman. Vochtschade is niet gemeten, maar er is direct overheen geverfd. Wat ik nodig heb is een expert die de omvang van de schade kan meten en kosten voor herstelwerkzaamheden kan opmaken.

Vochtschade in muren herstellen

In onze woning uit 1996 bleek achter het behang van de buitenmuren op de eerste etage schimmel te zitten, in een zwart stippeltjes patroon. Bovenin maar ook onder de verwarming, vrijwel overal. De binnenmuur is gips met een soort beton. Misschien kunnen die gipsmuurtjes wel worden vervangen maar daarmee is de oorzaak wellicht niet weggenomen. Beneden in de woonkamer is ook een kleinere plek, precies daar waar aan de buitenkant een soort ventilatieroostertje zit. Op de eerste twee rijen bakstenen vanaf de onderkant buiten zit een soort groene aanslag en de kruipruimte schijnt ook vochtig te zijn. Wij willen weten wat deze schimmel heeft veroorzaakt en welke oplossingen ervoor zijn.

Kruipruimte ventileren en schade opnemen

Recent ontdekt dat de ventilatie in de kruipruimte van een deel van het huis ontbreekt waardoor er mogelijke vochtschade is aan de steunbalken en vloer. Graag offerte na inspectie over schade en aanleggen ventilatie. Kruipruimte onder de helft van de woning.