Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtschade herstel aan plafonds van toilet douche en keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtschade herstel aan plafonds van toilet douche en keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtschade herstel aan plafonds van toilet douche en keuken

Laminaat, kast en bed herstellen wegens waterschade

Graag wil ik mijn laminaat herstellen (20 m2). Er zit vocht onder het laminaat door waterschade. De slaapkamer heeft blank gestaan. Ik wil de schade aan het bed herstellen, het hout van het bed is uitgezet. En ik wil de kast herstellen, er zit vocht onder de kast en op de achterkant van de kast. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte voor het herstel van de vochtschade.

Vochtschade herstel aan plafonds van toilet, douche en keuken

Ik heb vochtschade in 3 ruimtes, na lekkage van de boven buren en wil graag een schaderapport voor de verzekering. De woningbouw heeft de lekkage verholpen. Het plafond in de badkamer is hierdoor ook gaan schimmelen, dus daar is een behandeling voor nodig. Verder is in alle drie de ruimtes, de plafondverf (waar lekkage er door kwam) afgebrokkeld.

Vochtschade herstellen

Ik heb in mijn woning vochtschade door lekkage van het dak. De vochtschade bevindt zich in de badkamer, er is inmiddels ook schimmelvorming. Graag zou ik van u een vrijblijvende offerte ontvangen van wat de kosten zijn voor het herstel hiervan.

Vocht/schimmel/scheurplekken

Vanwege problemen aan het dak (die verholpen gaan worden) is er op verschillende plekken in drie appartementen vochtschade ontstaan. In sommige gevallen (2x in twee verschillende badkamers en 1x aan gevel onder balkon) zodanig dat er schimmel en kleine scheurtjes zichtbaar zijn. Het probleem wordt binnenkort opgelost, maar de vochtschade moet ook hersteld worden, zodat de muren weer droog zijn en schimmelvrij. Het gaat om in totaal ca. 10 plekken van verschillende grootte, variërend van 30 bij 5 cm, 20 bij 20 cm tot 1 à 2 meter bij 10 cm. Het grootste deel is in de muren, éénmaal gaat het om een kozijn en éénmaal om de gevel. Het gaat dus om het herstel (graag de methode van herstel erbij noemen) en niet om het onderzoeken. Bij de foto's heb ik enkele voorbeelden toegevoegd.