Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtproblemen in de badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtproblemen in de badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtproblemen in de badkamer

Vochtproblemen in de badkamer

In de badkamer beginnen de tegels los te laten door een lekkage. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn om dit op te lossen. Het gaat om 13 m2.

Reparatie na waterschade

Ik heb last van vochtproblemen. Oorzaak: lekkage afvoer wasbak in badkamer (2e verdieping). Schade 2e verdieping: - stucwerk muur buitenkant badkamer bol - inbouwmeubel kapot moeten zagen om bij afvoer te kunnen komen Schade 1e verdieping: - stucwerk plafond zichtbare waterschade. Bolling en scheuren op naden in plafond. - koof met spotjes (boven keuken) scheuren in naden aansluiting + bolling stucwerk. Gipsplaten zichtbaar door verf wat 'opgelost' lijkt te zijn.

Schimmelvorming bestrijden

De badkamer is op de eerste verdieping en heeft geen ramen, omdat het tussen twee slaapkamers ligt en daarnaast is de woning een rijtjeswoning. Op zolder is een mechanische ventilatie unit geplaatst en in de keuken, wc's alsook op de badkamer zijn ronde stelbare dichte ventilatieroosters geplaatst, maar helaas het helpt niet tegen schimmelvorming en vochtproblemen die herhaaldelijk terugkomen na behandeling. Graag dit schimmel en ventilatie probleem verhelpen. De badkamer is ongeveer 2.30 bij 2 meter, in het plafond en deels in de voegen zit schimmel. Graag ontvang ik een offerte.

Schimmel- en vochtprobleem analyseren

Graag zouden wij de verluchtingsroosters aan de raamkant van de woonkamer en in de badkamer gereinigd willen hebben. Verder komt er regelmatig schimmel voor aan binnenkant van de raamkozijnen. Die halen we zelf weg, maar wat advies zou fijn zijn. Bij de kozijnen hebben zichtbare vochtproblemen. We hebben een oude woning, het is een vochtige woning.

Vochtproblematiek opsporen en verhelpen

Ik heb een aantal vochtproblemen in mijn huis (het is een souterrain woning). Omdat ik dit huis graag wil kopen (ik huur het nu) wil ik weten hoe erg deze vochtproblemen zijn en wat het gaat kosten om dit op te lossen: 1) De muur in de keuken grenst met de tuin en brokkelt letterlijk af. Er zitten dikke scheuren in met oranje plekken. 2) Er is een grote lekkage geweest in badkamer, zo erg dat het doorsloeg naar mijn buren, zelf had ik een wand met een schimmelplek. In maart 2016 is de lekkage gerepareerd en de muur is opgedroogd. Toch betwijfel ik of alles ook echt goed gerepareerd is. 3) Enorm vochtige kelder naast mijn ingang waardoor het er stinkt naar een muffe lucht in mij hal. 4)Geen ventilatie mogelijkheid aanwezig in mijn slaapkamer en badkamer. Beiden tonen kleine schimmelplekjes.

Vochtproblemen analyseren en oplossen

We hebben vochtproblemen in en om de badkamer: Wij hebben vochtdoorslag naar de hal, het water blijft staan op de badkamervloer en de badkamermuur zet uit. Ik denk dat het putje van de douche niet goed zit of dat het om de kitranden gaat. De badkamer is ongeveer 2 bij 2,5 meter. Graag offerte voor analyse en mogelijkheden voor oplossing.

Vochtbestrijding in een dijkhuis

In ons dijkhuis zijn 2 vochtproblemen. 1. Het souterrain. Daar is de buitenmuur, die grenst aan de aflopende dijk (westzijde) vochtig. Waarschijnlijk al jaren. We hebben het huis recent gekocht. Bijzonder is dat "dieper" in de dijk de kelderwand droog is. De oude bewoners zeggen dat het vochtig wordt als er een flinke regenbui valt vanuit het zuid-westenWe weten (nog) niet of er buitenlands drainage ligt. En of er eerder al eens iets tegen gedaan is. 2. De buitenmuur aan noord/westzijde is ook nat. Dit lijkt echter van "boven" te komen. We weten (nog) niet hoe de leidingen en afvoer lopen. Aan die kant van het huis zit ook de badkamer en toilet. Vraag is of dit lekkende afvoeren of leidingen zouden kunnen zijn. Dit vochtprobleem bestaat ook al jaren. Aan de buitenkant van het huis is te zien dat het stucwerk provisorisch is "hersteld".

Vochtproblemen in de hele woning

Schimmel op zolder Aanslag ramen hele huis Schimmel badkamer Dit alles ondanks nieuw mechanisch ventilatiesysteem

Vocht in badkamer verwijderen en ventilatie plaatsen

Wij hebben last van vochtproblemen in de badkamer. Hiervoor ontvangen wij graag apart in de offerte: 1. Slechts symptomatische bestrijding (bijv. Reiniging + coating) 2. Een duurzame bestrijding (bijv. Daarbij aanleggen van elektriciteit en afzuig systeem dat voldoende is voor onze badkamer, het huidige systeem is niet krachtig genoeg). De maten van de badkamer zijn 1.30 x 3.00 meter. Het is vanaf 70 cm naar het plafond niet betegeld.

Schimmel en vochtprobleem verhelpen

Ik ben verhuurder van een pand (bouwjaar 1925), de huurder exploiteert een eetcafe en woont daarboven. Er zijn op drie plaatsen in het pand behoorlijke vochtproblemen. Op de eerste verdieping op de badkamer: schimmelvorming door doorslaand vocht. Op de begane grond aan de westzijde: schimmelvorming door doorslaand vocht. Op de begane grond aan de oostgevel: vochtige muren en vloer door kapotte riolering. Gesprekken om de oorzaken van de vochtproblemen op te heffen zijn gaande, ik zoek een bedrijf dat de gevolgen kan verhelpen. Ik ben de week van 15 juli alleen telefonisch bereikbaar.