Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtproblematiek oplossen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtproblematiek oplossen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtproblematiek oplossen

Koudebrug

Ik heb last van vochtproblematiek op het plafond van mijn opslagruimte De opslagruimte zelf is 40m2. Welk bedrijf kan mijn helpen met het oplossen van een koudebrug op het plafond van mijn opslag? Graag horen we Uw reactie! Mvg,

Vochtproblematiek oplossen

Op de tussenmuur in de slaapkamer vanuit de badkamer is er op meerdere plekken vocht zichtbaar. Aan de kant van de badkamer lopen waarschijnlijk de waterleiding door de muur. De douche is aan de andere zijde van de badkamer aanwezig.

Vochtproblematiek oplossen

Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken: We hebben vochtvlekken/schimmel op de muur die geïsoleerd is. Het gaat om 1 woonruimte. Wat zijn de mogelijkheden? Graag even langskomen om te kijken wat er moet gebeuren.

Vochtproblematiek in de woning oplossen

Wij wonen sinds drie jaar in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1954, waar wij inmiddels diverse verbouwingen hebben gedaan. Sinds enige tijd bemerken we dat we veel vocht in de woning hebben. De muren zijn vochtig en we hebben hier en daar schimmel. We hebben ontvochtigers gekocht, die al flink wat vocht uit de lucht hebben gehaald. We komen er zelf niet uit waar dit vocht vandaan komt. Mogelijk is de ventilatie onvoldoende, maar het kan ook zijn dat er vocht onder de woning staat. We laten graag onderzoek doen naar de oorzaak van deze problemen en ontvangen graag advies over de maatregelen die wij moeten nemen en de kosten daarvan.

Vochtproblematiek in woonkamer oplossen

Ik woon sinds 1,5 jaar in een koopwoning, waar langzaam een schimmelprobleem is ontstaan. In de muren van mijn woning is een zogeheten Schrijver Systeem aanwezig. In de woonkamer zitten ramen die niet open kunnen, maar deze hebben ventilatieroosters die altijd open staan. In woonkamer is nu aan de voorkant onder aan de muur tot maximaal kniehoogte schimmel ontstaan. Ook aan de achterkant naast de tuindeuren achter het gordijn zit schimmel. Ik wil bedrijven uitnodigen om de situatie te beoordelen. Graag zou ik offertes ontvangen om dit probleem op te lossen.

Kelder ontvochtigen

Graag advies en offerte voor het oplossen van de vochtproblematiek in de kelderruimte van ons huis. Het betreft een woning uit 1962 waar wij de kelder hebben omgebouwd tot studio voor onze dochter. Er is en blijft in de zomer een heel hoog vochtigheidsgehalte boven 60%, ondanks het vele luchten.

Vochtproblematiek oplossen

Het gaat om een muur op de eerste verdieping waar vocht door heen komt. Gaarne een offerte om het op te lossen en de wijze waarop het op te lossen is.

Vochtproblemen in badkamer oplossen, dit ...

Vochtproblemen in badkamer oplossen, dit kan liggen aan een poreuze muur bij het douchegedeelte en/of aan een lekkende douchebak, het ventilatiesysteem moet worden aangepast, dit werkt onvoldoende, Het plaatsen van een bad indien mogelijk gezien de oppervlakte, hiervoor zou een muur moeten worden doorgebroken naar de gang. Ik ontvang graag 2 offertes: 1 voor het oplossen van de vochtproblematiek in de badkamer (schimmelvorming / plaatsen nieuwe ventilator) en 1 voor het plaatsen van het bad (indien de kosten dit toelaten gaat hier onze voorkeur naar uit). Voor meer informatie kunt u mailen naar Jacqueline, i.vm. vakantie afwezig van 14 tot 24-08.

Grondwater in de kelder leidt tot ...

Grondwater in de kelder leidt tot vochtproblematiek in een enkele ruimte. Deze ruimte wordt verder niet gebruikt maar willen wij daarna stukken etc. Dus probleem oplossen en dan afwerken.