Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtprobleem vaststellen in huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtprobleem vaststellen in huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtprobleem vaststellen in huis

Vochtprobleem vaststellen in huis

In 1 van de kamers boven ruikt het vanaf het najaar tot het voorjaar erg muf / vochtig / naar schimmel. Graag zouden wij weten waar dit vandaan komt en hoe we dit kunnen verhelpen.

Verhelpen van optrekkend vocht in muren

Wij hebben drie jaar geleden een woning gekocht uit bouwjaar 1938. Wij hebben in de herfst en wintermaanden last van optrekkend vocht in een slaapkamer op de begane grond. Het gaat om ongeveer 8 m2 waar het vocht plaatselijk optrekt, 10 tot 60 cm hoog. Er is ook sprake van schimmelvorming, deels op de buitenmuur, maar ook op de binnenmuur. De vorige bewoners hebben dit met een laag verf aan het oog onttrokken. Graag laten wij door een vakman de oorzaak van dit vochtprobleem vaststellen, waarna herstelwerkzaamheden kunnen plaatsvinden.

Oorzaak van een vochtprobleem vaststellen

Werk in een woonvoorziening, in 2 appartementen is een vochtprobleem. De leidingen zijn al onder druk gezet met lucht en rook, daar is geen oorzaak uitgekomen. We hebben al 6 weken professionele vochtzuigers staan. Onze beleving is dat na een regenbui de jerrycans weer behoorlijk vol zitten met opgezogen vocht. Wij vragen ons af of het vocht door de muur en/of de gevel naar binnen komt. Onze vraag is of/en hoe we hier achter kunnen komen en met welke apparatuur?

Vochtprobleem opsporen en oplossen

Vaststellen of het optrekkend vocht is in gang of dat er een lekkage is vanuit de wc op de begane grond of eventueel vanuit de badkamer op de eerste verdieping. Wat zijn de kosten? En indicatie kosten voor oplossing? Graag mailen.

Vochtprobleem in buitenmuur

Vochtprobleem vaststellen en oplossingen vinden. Het is een vochtplek op een muur. Bij buitenwand aan zuidwestkant. In hoek van slaapkamer waar twee ventilatiegaten in de muur zitten. Daar is de muur nat. We zijn de enige in het blok die hier last van heeft. Het is een spouwmuur.