Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtprobleem in souterrain kelder oplossen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtprobleem in souterrain kelder oplossen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtprobleem in souterrain kelder oplossen

Vochtprobleem in souterrain kelder oplossen

In ons soutterain hebben we last van optrekkend vocht. Deze willen we graag vakkundig laten verhelpen. Het muuroppervlak onder het maaiveld is ongeveer 9 m2. Eventueel langskomen voor het opmaken van een offerte kan ook.

Vochtinspectie in de souterrain uitvoeren

Advies met betrekking tot vochtprobleem in souterrain van aan te kopen woning. Niet zeker of de "sporen" van een reeds opgelost vochtprobleem zijn. Hoe kan ik het souterrain vochtwerend maken en wat kunnen de gevolgen zijn daarvan? Bijvoorbeeld uitwijkend vocht naar kruipruimtes, vervelende geur, vocht ophoping in gemetselde muur en dergelijke. Verzoek tot inspectie en, indien er een vochtprobleem is, een offerte voor herstel. Souterrain bestaat uit 4 diverse ruimtes met de afmeting: - 9 x 4 m - 4 x 3 m - 4 x 2 m - 5 x 3.5 m

Vochtprobleem in souterrain verhelpen

In het souterrain slaat er vocht door de muren, dat wil ik graag oplossen. De muren en plafonds waar het om gaat is ongeveer 110 m2.

Optrekkend vocht in de buitenmuur van souterrain en berging

Het betreft een vochtprobleem in de buitenmuur van het souterrain/berging, momenteel in gebruik als slaapkamer. In augustus heb ik de woning aangekocht en vervolgens is het hele huis opgeknapt. Er was voor de renovatie al scheurvorming en vocht in deze muur te zien. De aannemer heeft over de muur heen gestukt om te kijken of het probleem daardoor verholpen werd. Het lijkt nu alleen maar erger te worden en het hele nieuwe stukwerk gaat kapot, inclusief de vloer. Ik zoek iemand die op zeer korte termijn beschikbaar is in Rotterdam om dit probleem te verhelpen.

Kelder met vochtprobleem waterdicht maken

Mijn woonkelder/souterrain heeft last van lekkage door de buitenmuur heen vanwege grondwater. Het bevindt zich onder het maaiveld en zal dus een stuk uitgegraven moeten worden, zodat het vanaf buiten dichtgemaakt kan worden. Ook heb ik opgemerkt dat er een scheur in de muur zit op de plek van de lekkage. Het is een oud huis uit 1928 en onlangs volledig gerenoveerd. De muur (5 meter breed) is vanaf binnen tijdelijk bewerkt met "Weber Cebar" om de grootste hoeveelheid water tegen te houden, maar bij hevige regenval blijft er water binnenkomen.

Vochtprobleem verhelpen in een dijkwoning

We staan op het punt een dijkwoning te kopen. Nu is het souterrain deel heel vochtig. Muurvocht meting gem. 30% (gemeten met een brennemstuhlvochtmeter) toch zou ik het graag als woonruimte voor mijn ouders gaan gebruiken. Welke oplossing raad u mij aan om het probleem definitief te verhelpen en wat kost zoiets?

Oorzaak vochtprobleem souterrain onderzoeken

In het souterrain van onze woning is er schimmelvorming en bijkomende problemen door vocht. Onze woning bestaat uit 3 appartementen van 2 verdiepingen waarvan er 2 particulier eigendom zijn en 1 eigendom van de woningbouwvereninging die het nog verhuurt. (1e verdieping en souterrain). Nu wil de Key (woningbouwvereniging) de kosten van het oplossen van het probleem op de VVE verhalen. Ik heb zelf uitgebreid onderzoek gedaan met behulp van een architect; tevens alle bouwtekeningen van de renovatie opgevraagd. Ons oordeel is dat het komt door slechte ventilatie en geen dampwering. Tevens is er geen waterdichte bak aanwezig. Daarom geen verantwoordelijkheid van VVE maar van de verhuurder, die het pand heeft gerenoveerd. De Key wil nu een onafhankelijke expert hiernaar laten kijken. Kunnen jullie ons hiermee helpen?

Vochtprobleem in souterain oplossen

Wij hebben last van doorslaand vocht in ons souterrain. Dit is in combinatie met een lekkende hemelwaterafvoer voor de vochtplek, welke inmiddels is gerepareerd. Wij hebben reeds een rapport liggen, maar zouden graag een second opinion willen ontvangen.

Vochtprobleem in een souterrain opsporen

Na de hoosbuien dit voorjaar zijn de muren van het souterrain vochtig geworden. De vraag is waar dat vocht vandaan komt. Het gebouw dateert van 1966 en heeft regenpijpen die in de muren zitten en vlakbij de vochtplekken lopen. Ik wil graag een offerte voor een inspectie waar de bron van het vocht zit. Na enkele weken met minder harde regen was de situatie niet verergerd maar ook niet verslechterd, ik heb alleen gekeken. Ik tast vooralsnog dus in het duister. Ik voeg twee foto's hieronder toe.

Inspectie en advies aangaande vochtoverlast

Na een grote regenbui heb ik vocht op de grond wat afkomstig is uit de muur. Dat is te zien aan strepen op de muur en stucwerk wat los laat. Deze muur ligt onder het maaiveld en van buitenaf kun je er niet zonder te gaan graven bij komen. Deze muur is gericht op het Oosten. Souterrain is altijd wat vochtig. Is in huis uit 1992 en deze ruimte was bedoeld als garage. Paar jaar later is garagedeur vervangen door schuifpui en is er een laminaatvloer ingelegd. Er is ook een radiator maar deze geeft in de winter onvoldoende warmte. Omdat souterrain in gebruik is als slaapkamer wordt deze in de winter elektrisch verwarmd. Graag inspectie en advies om vochtprobleem te verhelpen. Het is een split-level woning. Het oppervlak van de ruimte is ongeveer 50 m2. Het gaat om 1 muur die echt onder de bestrating ligt.

Partners

Partners van Casius