Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtprobleem opsporen en verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtprobleem opsporen en verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtprobleem opsporen en verhelpen

Vochtprobleem opsporen en verhelpen

Sinds een paar weken komt er een muffe stank in de gang van onze woning. We denken dat het uit de meterkast komt. Heb alle gaten waar kabels door heen lopen dicht gesmeerd met een laagje cement, maar er komt nog steeds een muffe lucht in de gang van ons huis. Als ik de kruipruimteplaat los gehaald, dan ruik ik niets en er ligt ook geen water onder het huis. Zou het iets met de riolering te maken kunnen hebben? Woning is in 1996 gebouwd.

Oorzaak van schimmel opsporen en verhelpen

Ik heb een vochtprobleem aan 1 muur. Het vocht is ook aan dezelfde muur op de kamer erboven (voor een stuk). Ik heb geen idee waar het vocht vandaan komt. Het betreft een binnenmuur, waar voor zover ik weet geen leidingen lopen. Er moet bepaald worden waar het vocht vandaan komt en daarna zal het vocht in muur bestreden moeten worden.

Opsporen en verhelpen van vocht in de kelder

Het betreft een offerte aanvraag voor het verhelpen van een vochtprobleem in onze betonnen keldervloer van 2 x 2 meter. Graag eerst kijken waar vocht vandaan komt en daarna bekijken hoe het opgelost kan worden.

Vochtprobleem in een serre oplossen

Wij hebben 11 jaar geleden een serre laten aanbouwen. We hebben nu ontdekt dat er vochtdoorslag is in de gemetselde serremuur en willen dit graag even laten bekijken en de oorzaak laten opsporen. We ontvangen graag uw advies en een prijsindicatie voor de aanpak.

Vochtprobleem in een souterrain opsporen

Na de hoosbuien dit voorjaar zijn de muren van het souterrain vochtig geworden. De vraag is waar dat vocht vandaan komt. Het gebouw dateert van 1966 en heeft regenpijpen die in de muren zitten en vlakbij de vochtplekken lopen. Ik wil graag een offerte voor een inspectie waar de bron van het vocht zit. Na enkele weken met minder harde regen was de situatie niet verergerd maar ook niet verslechterd, ik heb alleen gekeken. Ik tast vooralsnog dus in het duister. Ik voeg twee foto's hieronder toe.

Oorzaak van vocht in gevel opsporen

Ik woon in een tussen appartement (90 m2) op de eerste verdieping, gebouwd in 1920. Mijn vochtprobleem zit in de keuken en in een kamertje hieraan grenzend. Ik heb overal kunststof kozijnen en de gevel is vorig jaar opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. De kozijnen zijn rondom gekit. Maar toch heb ik gele plekken en afbladderend verf rond om de kozijnen. De keuken en kamer grenzen aan de buitenmuur. Ik wil dan ook graag een vochtdetectie laten uitvoeren alvorens ik dure aannemers onderhoud laat uitvoeren. Graag op korte termijn uw reactie.

Vochtproblemen in muren oplossen

We hebben een vochtprobleem. We zien vocht op muren aan de onderzijde. Op een plek in een hoek en achter een kast. We hebben er al een tijd last van en willen graag de oorzaak laten opsporen en verhelpen.

Vochtprobleem in een aanbouw verhelpen

Wij wonen in een oude woning uit bouwjaar 1934 waar een aanbouw is gemaakt met gemetselde muren en een plat dak. In de aanbouw is er halverwege de muur een vochtprobleem. Het betreft een muur met een spouw. Wij kunnen zelf de oorzaak niet vinden. De bitumen dakbedekking lijkt in orde te zijn Graag laten wij hier ter plaatse de situatie beoordelen en de oorzaak opsporen en zo mogelijk verhelpen. Wij ontvangen voor de benodigde werkzaamheden graag vooraf een kostenindicatie.

Vochtprobleem opsporen

Mijn badkamer is erg vochtig, er zit lichte schimmelaanslag op het plafond van de badkamer, maar mijn vraag hier wordt eigenlijk getriggerd omdat ik op het plafond van de woonkamer (waar de badkamer direct boven zit) een plekje ter grootte van een 20 eurocent stuk is ontstaan. Ik zou graag willen dat een expert hier even naar kijkt en willen vernemen of dit als gevolg is van water uit de badkamer of iets heel anders, hopelijk onschuldigs. In mijn ouderlijk huis hadden we namelijk wel een vochtplek aan het woonkamerplafond vanuit de badkamer en ik ben dus nogal 'allergisch' voor dit soort ontwikkelingen.

Vochtprobleem in aanbouw verhelpen

Bij een aanbouw van de rijtjeswoning die ik gekocht heb, zijn de binnenmuren bij hevige regenval nat door optrekkend vocht. Er is geen kruipruimte onder de aanbouw. De buitenmuur is ca 10 m1 lang. Graag laat ik een vakman de oorzaak opsporen en een afdoende maatregel verzorgen. Vooraf ontvang ik hiervoor graag een prijsindicatie.