Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtprobleem in muur tussen badkamer en hal verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtprobleem in muur tussen badkamer en hal verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtprobleem in muur tussen badkamer en hal verhelpen

Onderzoek vanwege vochtprobleem en schimmelvorming

Veel schimmel vorming in de woning, na schoonmaken komt schimmel snel weer terug. Graag wil ik de schimmel verwijderd hebben en wil ik te weten komen waardoor het schimmel/vocht probleem ontstaat Betreft een begane grond woning. Schimmel zit laag op de muur tegen de plinten aan. Schimmel vorming in woonkamer, slaapkamer en hal.

Vochtprobleem oplossen in garage

In een hoekgarage staat na een gewone regenbui een plas water. Het de enkelsteens buiten muur lijkt nat en er lijkt water doorheen te sijpelen. Aan de buitenmuur is te zien dat de voegen goed zijn maar een betonnen randje op straatniveau is deels afgebrokkeld. Bij het weghalen van een stoeptegel naast de muur blijkt de grond erg vochtig en de stenen onder straatniveau erg zacht. Wat is uw advies?

Vochtprobleem in muur tussen badkamer en hal verhelpen

Het gaat om een vochtprobleem tussen muur badkamer en hal, misschien optrekkend vocht? Kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken?

Optrekkend of doorslaand vocht in een enkelsteens muur

In de zijgevel van mijn woning zit een plek van optrekkend of doorslaand vocht, die schimmel veroorzaakt aan de binnenwand in de woonkamer. Op deze plek heeft vroeger waarschijnlijk een schoorsteen gezeten; de plaats van het rooster is aan de buitenzijde nog zichtbaar (wel ooit dichtgemaakt) en de fundamenten kwamen we tegen onder de vloer. Ik wil graag weten hoe dit vochtprobleem het beste opgelost kan worden. De muur heeft geen spouw en de buitenzijde is bepleisterd. De buitenmuur komt niet in de zon en de plek blijft zichtbaar donker (koud en klam), ook na een periode van droog weer. Ik laat de situatie hier graag beoordelen en ontvang daarbij uw advies en prijsindicatie voor de aanpak.

Vochtproblemen in de muur verhelpen

Ik heb een vochtprobleem in 2 van de 3 slaapkamers. Er hebben al meerdere "deskundigen" naar gekeken, maar het probleem is nog steeds niet opgelost. Er zitten vocht/schimmelplekken op "buiten" muren (van binnen uit gezien) en op de binnenmuren die hierop aansluiten. Op de overige muren in woning heb ik geen probleem. Daarnaast heeft 1 van de hoeken waar het dak aansluit op de woning veel last van vocht. Het lood op het dak is al eens vervangen, maar de lekkage is weer erger geworden. De woning is een maisonnette 1978 en op de zolder zijn ook natte plekken zichtbaar. Graag ontvang ik een offerte.

Muren injecteren tegen optrekkend vocht

Ik heb een vochtprobleem in mijn woonkamer op de begane grond. Het ocht kruipt 80-100 centimeter op de muren omhoog. Het gaat om de muur tussen mij en de buren. Ik laat het probleem graag verhelpen. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Oorzaak van schimmel opsporen en verhelpen

Ik heb een vochtprobleem aan 1 muur. Het vocht is ook aan dezelfde muur op de kamer erboven (voor een stuk). Ik heb geen idee waar het vocht vandaan komt. Het betreft een binnenmuur, waar voor zover ik weet geen leidingen lopen. Er moet bepaald worden waar het vocht vandaan komt en daarna zal het vocht in muur bestreden moeten worden.

Vochtprobleem aan buitenmuur oplossen

Tijdens renovatie van onze parketvloer bleek de vloer aan de zijde van onze buitenmuur vochtig te zijn geweest. We laten de oorzaak van de vochtige buitenmuur graag onderzoeken. Mogelijk moet de muur geïmpregneerd worden. Het kan ook zijn dat de oorzaak gezocht moet worden bij de dakgoot of de daktrimmen. We maken graag een afspraak voor nader onderzoek en ontvangen daarbij dan uw plan van aanpak en een prijsopgave.

Vocht in de muren

Tijdens de bouwkundige keuring kwam een vochtige muur uit de metingen. Het is een optrekkend vochtprobleem, volgens de keurder. Wij willen graag het probleem in kaart laten brengen en een offerte met een schatting van de kosten. Per 30 november krijgen we de sleutel en willen we dit als eerste aanpakken.

Vochtprobleem tegengaan

In de ' kelder' van ons dijkhuis komt kwelwater op. Dat is weg te pompen met een dompelpomp, maar helaas trekt het ook op in een muur tussen de kelder en de keuken. Dat geeft schimmelvorming in de keuken. De keukenmuur is ongeveer 4 meter lang. Mooi zou zijn als dit vochtprobleem verholpen zou kunnen worden.

Partners

Partners van Casius