Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtprobleem in enkelsteens muur oplossen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtprobleem in enkelsteens muur oplossen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtprobleem in enkelsteens muur oplossen

Vochtprobleem in enkelsteens muur oplossen

Bij een recente verbouwing hebben we de een deel van de garage bij de bijkeuken betrokken. In die garage hadden we nooit vochtproblemen. Nu worden de enkelsteens muren van de nieuwe bijkeuken wel zeer vochtig op ongeveer 10 tot 40 cm vanaf de grond. Het betreft een stuk van ongeveer 3 meter. Dit vocht slaat over op de kasten. We willen het vochtprobleem oplossen en daarna de muren toch ook isoleren. Ik wil een afspraak maken en ontvang dan graag uw plan van aanpak en offerte.

Vochtprobleem oplossen in garage

In een hoekgarage staat na een gewone regenbui een plas water. Het de enkelsteens buiten muur lijkt nat en er lijkt water doorheen te sijpelen. Aan de buitenmuur is te zien dat de voegen goed zijn maar een betonnen randje op straatniveau is deels afgebrokkeld. Bij het weghalen van een stoeptegel naast de muur blijkt de grond erg vochtig en de stenen onder straatniveau erg zacht. Wat is uw advies?

Optrekkend of doorslaand vocht in een enkelsteens muur

In de zijgevel van mijn woning zit een plek van optrekkend of doorslaand vocht, die schimmel veroorzaakt aan de binnenwand in de woonkamer. Op deze plek heeft vroeger waarschijnlijk een schoorsteen gezeten; de plaats van het rooster is aan de buitenzijde nog zichtbaar (wel ooit dichtgemaakt) en de fundamenten kwamen we tegen onder de vloer. Ik wil graag weten hoe dit vochtprobleem het beste opgelost kan worden. De muur heeft geen spouw en de buitenzijde is bepleisterd. De buitenmuur komt niet in de zon en de plek blijft zichtbaar donker (koud en klam), ook na een periode van droog weer. Ik laat de situatie hier graag beoordelen en ontvang daarbij uw advies en prijsindicatie voor de aanpak.

Vochtprobleem in de schuur verhelpen

In April 2015 hebben wij een enkelsteens schuur laten bouwen van ongeveer 5 bij 3 meter. Na de zomer zijn de problemen begonnen. Week na week werd de schimmel op het plafond zichtbaarder en erger. Het plafond bestaat uit houten platen. Zelfs de spullen die in onze schuur staan krijgen schimmel. We hebben zelf al extra tochtgaten gemaakt om beter te ventileren maar het wordt alleen maar erger. Wat is de oorzaak hiervan en hoe kan het probleem definitief verholpen worden?

Vochtprobleem in souterrain/kelder oplossen

Er moet o.a. ventilatie/ luchtcirculatie gemaakt worden van voor- naar achterkant pand. Voorzijde is souterrain op stahoogte, achterzijde pand is kruipruimte. Er zijn geen ventilatiegaten aan de achterzijde. Vocht slaat door muren en vloer naar binnen en trekt omhoog naar begane grond, waar onderkant binnenmuren vochtig zijn. Enkelsteens muren. Dit moet goed en structureel verholpen worden. Graag eerst langskomen om de situatie te bekijken. Maandag 9 september krijgen we de sleutel van het huis. Voor die tijd kan er wel gekeken worden. Graag zo spoedig mogelijk uitvoeren.

Vochtprobleem slaapkamer oplossen

Vanwege last van vocht in onze slaapkamer in de winter moet er wat gebeuren. Denk zelf aan een voorzetwand met isolatie er tussen (spouw) of de gevel zodanig bewerken dat er betere luchtcirculatie ontstaat. Het muurtje is ongeveer 2,5 meter lang en 2,80 meter hoog. Het huis is van 1931 met een enkelsteens buitenmuur.