Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtprobleem buitengevel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtprobleem buitengevel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtprobleem buitengevel

Vochtprobleem buitengevel

Via mijn buitengevel krijg ik vocht door naar binnen toe. In de woonkamer is hierdoor schimmel ontstaan. Graag zou ik hierin advies willen krijgen wat we eraan kunnen doen en wat daar de kosten van zullen zijn. Het betreft een hoekwoning uit 1964, met een totaal oppervlakte van +/- 100 m2 in totaal.

Vochtprobleem in de buitengevel oplossen

Deel buitenmuur gevel blijft nat. We hebben al gekeken naar mogelijke verstoppingen bij de hemelwaterafvoer en de doorvoer op dak, maar niets gevonden. Wat nu te doen? Een deel van de buitenmuur van onze hoekwoning vanaf de 1e etage tot aan het dak is al enige tijd nat en blijft nat. Ik heb een bedrijf die de gevel gaat reinigen en impregneren maar zoek nu eerst een vocht expert voor het oplossen van het vochtprobleem. Graag inspectie en oplossing.

Vochtprobleem onderzoeken

We hebben schimmel in de woonkamer en weten niet waar het weg komt. We denken zelf uit de kruipruimte. Deze is namelijk wel vochtig en heeft niet een goede ventilatie en ook niet goed geïsoleerd. Vochtplek zit bij de buitengevel. Niet in de kruipruimte geweest.

Buitengevel oud pand vochtprobleem

We hebben een paar jaar geleden de gevel laten stucen en verven. Na verloop van tijd kwamen er vochtplekken en komt de verf eraf. Ik heb om me heen begrepen dat wat werkt is: langs de muur afgraven, injecteren muur, als vocht eruit is opnieuw stucen. Echter wanneer een specialist op (optrekkend) vochtproblemen nog een goede optie heeft om dit probleem aan te pakken, graag. Gevel is 4 a 5 meter breed, probleem op ongeveer 2 meter hoogte. Betreft een oud pand.

Ik ben op zoek naar iemand die een ...

Ik ben op zoek naar iemand die een advies kan geven over oplossen vochtprobleem buitengevel en waarschijnlijk impregneren buitenmuur voor zijn rekening kan nemen. Vriendelijk dank, Joris