Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtprobleem binnenmuren serre verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtprobleem binnenmuren serre verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtprobleem binnenmuren serre verhelpen

Vochtprobleem binnenmuren serre verhelpen

Omdat er op verschillende plekken schimmel ontstond, heb ik geprobeerd dat gedeelte schoon te maken en de kieren te purren. Helaas nu het weer regent heb ik opnieuw vochtproblemen. Wie kan mij helpen hiermee? Zie foto’s.

Vochtprobleem in binnenmuren oplossen

Wij hebben op één van onze binnenmuren enkele vochtplekken zitten. Vermoedelijk komen deze plekken door lekkage van de buitenmuur. De buitenmuur is gedeeltelijk opnieuw gevoegd. De plekken zitten boven aan de muur. We willen graag een expert laten beoordelen waar precies het vocht vandaan komt.

Onderzoek vanwege vochtprobleem en schimmelvorming

Ik heb zwarte schimmel op mijn binnenmuren en die zijn nu een meter hoog. Het zit in de hoeken. De klant weet niet wat de oorzaak is.

Vochtproblemen in de muur verhelpen

Ik heb een vochtprobleem in 2 van de 3 slaapkamers. Er hebben al meerdere "deskundigen" naar gekeken, maar het probleem is nog steeds niet opgelost. Er zitten vocht/schimmelplekken op "buiten" muren (van binnen uit gezien) en op de binnenmuren die hierop aansluiten. Op de overige muren in woning heb ik geen probleem. Daarnaast heeft 1 van de hoeken waar het dak aansluit op de woning veel last van vocht. Het lood op het dak is al eens vervangen, maar de lekkage is weer erger geworden. De woning is een maisonnette 1978 en op de zolder zijn ook natte plekken zichtbaar. Graag ontvang ik een offerte.

Vochtprobleem in aanbouw verhelpen

Bij een aanbouw van de rijtjeswoning die ik gekocht heb, zijn de binnenmuren bij hevige regenval nat door optrekkend vocht. Er is geen kruipruimte onder de aanbouw. De buitenmuur is ca 10 m1 lang. Graag laat ik een vakman de oorzaak opsporen en een afdoende maatregel verzorgen. Vooraf ontvang ik hiervoor graag een prijsindicatie.

Vochtprobleem in souterrain/kelder oplossen

Er moet o.a. ventilatie/ luchtcirculatie gemaakt worden van voor- naar achterkant pand. Voorzijde is souterrain op stahoogte, achterzijde pand is kruipruimte. Er zijn geen ventilatiegaten aan de achterzijde. Vocht slaat door muren en vloer naar binnen en trekt omhoog naar begane grond, waar onderkant binnenmuren vochtig zijn. Enkelsteens muren. Dit moet goed en structureel verholpen worden. Graag eerst langskomen om de situatie te bekijken. Maandag 9 september krijgen we de sleutel van het huis. Voor die tijd kan er wel gekeken worden. Graag zo spoedig mogelijk uitvoeren.

Advies en oplossing vochtprobleem

Schimmelvorming op binnenmuren in een bewoond huis. Gaat om een aantal plekken. Graag advies en oplossing.

Vochtprobleem vocht in muur grenzend aan buitenmuur

Wij hebben schimmel op de binnenmuren grenzend aan buitenmuur (door vocht waarschijnlijk), vooral bij de muren onder, dus waarschijnlijk vocht optrekkend vanuit de vloer of niet goed geisoleerde muren. Op de Noordzijde van het huis. In totaal ongeveer 15-20 strekkende meter. Het ruikt vaak muf. Hoe kunnen we dit oplossen?