Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtprobleem in benedenwoning verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtprobleem in benedenwoning verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtprobleem in benedenwoning verhelpen

Vochtprobleem in benedenwoning verhelpen

Er bevindt zich vocht in mijn appartement op de begane grond. Ik zoek een partij die mij kan vertellen waar het vandaan komt en met een oplossing kan komen. Het appartement betreft 60 m2.

Vochtprobleem in een souterrain verhelpen

Ik heb een benedenwoning met een souterrain van ongeveer 40 vierkante meter. De woning is gebouwd rond 1900. Nu blijkt dat er optrekkend vocht is geconstateerd. Ik zoek een bedrijf die hier de oorzaak van kan achterhalen en dit probleem kan verhelpen. Graag ontvang ik een offerte.

Oorzaak vochtprobleem achterhalen en herstellen

Op de binnenmuur van de keuken zijn vochtplekken ontstaan (aan de bovenkant). Deze lijken door te slaan naar de muur van de woonkamer. Het betreft een jaren dertig benedenwoning. Wens: oorzaak achterhalen, advies en kosten herstel. Foto's bijgevoegd.

Vochtprobleem muur benedenwoning

Onze benedenwoning in de Rivierenbuurt heeft een vochtprobleem bij een muur. Graag ontvangen wij een advies en offerte om dit op te lossen. Betreft een muur in de gang. De vochtplek zit in een hoek. Aan beide kanten ongeveer een plek van 70 bij 140 cm.