Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtplekken verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtplekken verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtplekken verhelpen

Verhelpen van optrekkend vocht in muren

We hebben last van vochtplekken achter de plinten rondom het huis. Het is een gebouw uit 1918 en denken dus dat het optrekkend vocht is. Graag uw mening en offerte.

Optrekkend vochtprobleem verhelpen

Ik wil graag een offerte in verband met het optrekkende vocht. Ik heb aan een kant bij de plinten namelijk vochtplekken zitten en vroeg mij af wat eraan gedaan kan worden. Ik denk zelf dat de fundering waterschade heeft gehad.

Vochtplekken verhelpen

Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken: Ons hotel heeft een vochtprobleem, hierbij komt zwarte schimmel na 2 dagen weer terug in onze doucehkamers.

Vochtplekken onderzoeken

Muur in slaapkamer waar een kast voor stond, aangrenzend aan de douche, vertoond schimmelvorming. Schimmel zat al door achterwand van de kast heen. In de douche zit naar mijn idee tenminste 1 tegel los. De afmeting van de vochtplekken is ongeveer 50 cm breed. Ik zoek een vakman die het probleem kan opsporen en kan verhelpen.

Diverse lekkages in de woning verhelpen

Helaas heb ik door de hele woning door lekkages, in de kamer van mijn dochter zit er zelfs schimmel aan de muur, en dan nog bijna over de hele breedte van de kamer aan het plafond vochtplekken. In de keuken valt het mee maar toch ook zichtbaar, dan nog in de gang en in de wc beneden. Ik zou graag een offerte willen ontvangen zodat ik het door kan zetten naar de verzekering.

Vochtplekken in de buiten- en binnenmuur

Ik zou graag uitsluitsel willen hebben in de onderliggende oorzaak van vochtplekken in buitenmuur van onze keuken, mogelijkheden om dit te verhelpen en kostenindicatie. Tevens 50cm bovenrand van muur, onder een raam opnieuw metselen.

Vochtprobleem in de woonkamermuur oplossen

Graag willen we weten wat de mogelijkheden zijn om dit te verhelpen. Betreft een lengte van ongeveer 5 meter. De binnenkant, onderkant. Er zijn binnen flinke optrekkende vochtplekken te zien. En het cement valt uit de buitenmuur.

Vochtprobleem binnenmuur woonkamer verhelpen

10 jaar geleden is de woonkamer 3,5 meter aan de achtertuin uitgebouwd. De aanbouw is met een betonnen vloer aangebouwd. Het ventilatie rooster van de kruipruimte aan de achterzijde is toen verlengd met een pvc buis, die in de betonnen vloer is aangebracht. Een ventilatierooster is aan de voorkant van het huis aangebracht. De status van de ventilatierooster aan de achterzijde is mij onbekend. Na jaren heb ik een groot vochtprobleem, vooral na een regenbui. De kruipruimte is voorzien van isolatie maar is continue nat. Na een fikse regenbui komt stank uit de meterkast en 1 van de kalkstenen binnenmuur, in de aanbouw van de woonkamer, vertoont vochtplekken en schimmel. Graag uw offerte voor het controleren van de kruipruimte of deze voldoende ventileert en indien nodig het maken van nieuwe ventilatiegaten.

Oorzaak van vochtplekken onderzoeken en verhelpen

Ik zoek een expert die kan onderzoeken wat de oorzaak is voor de vochtplekken aan de muur. Het betreffen twee vochtplekken die bij regen vochtig raken, in het midden van de woonkamer, onderaan de muur. Niet direct aan de grond, maar iets hoger. Er zit geen schoorsteen in de buurt. De muur is een gedeelde muur met de buren. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Vochtplekken in de vloer verhelpen

Bij de schuifpui in mijn serre heb ik vochtplekken. De vochtplekken zitten in de vloer en een stuk in de muur. De zijkanten zijn gemetselde muren. Ik heb nu vochtplekken over de gehele breedte van de serre. De serre is behalve de muren van glas. De serre is 5-6 meter breed. De plek waar het het verst naar binnen komt is 30 cm. Aan de linkerkant trekt het ook de muur in.