Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtplekken onderzoeken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtplekken onderzoeken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtplekken onderzoeken

Vochtplekken onderzoeken

Muur in slaapkamer waar een kast voor stond, aangrenzend aan de douche, vertoond schimmelvorming. Schimmel zat al door achterwand van de kast heen. In de douche zit naar mijn idee tenminste 1 tegel los. De afmeting van de vochtplekken is ongeveer 50 cm breed. Ik zoek een vakman die het probleem kan opsporen en kan verhelpen.

Vochtprobleem onderzoeken

Kunt u op basis van bijgevoegde foto's adviseren of verder onderzoek van jullie kant meer duidelijkheid kan geven over de oorzaak, en ook welke kosten er verbonden zijn aan mogelijk verborgen gebreken (zoals aantasting van de constructie). Het heeft er niet de schijn van dat de vochtplekken verzoorzaakt worden door bijvoorbeeld een kraan die continu openstaat, want de vochtplekken zijn niet zwart uitgeslagen. Huis is van 1910. De locaties van de vochtplekken zijn respectievelijk (zie bijlage voor foto's): 1) Plafond/zijmuur (plafond is waarschijnlijk houten constructie/muur is waarschijnlijk volledig steense muur, maar durf dat niet met zekerheid te zeggen). 2) Zijmuur op 1m hoogte (constructie is onduidelijk, waarschijnlijk geen dragende muur, maar durf dat niet met zekerheid te zeggen). 3) Achterwand van huis tegen plafond aan (waarschijnlijk volledig steense muur, maar durf dat niet met zekerheid te zeggen, en plafond is waarschijnlijk houten constructie)

Oorzaak van vochtplekken onderzoeken en verhelpen

Ik zoek een expert die kan onderzoeken wat de oorzaak is voor de vochtplekken aan de muur. Het betreffen twee vochtplekken die bij regen vochtig raken, in het midden van de woonkamer, onderaan de muur. Niet direct aan de grond, maar iets hoger. Er zit geen schoorsteen in de buurt. De muur is een gedeelde muur met de buren. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Vochtdetectie in appartement

Ik wil graag in mijn appartement vocht detectie laten uitvoeren. Er zijn al diverse mensen komen kijken en testen maar dit heeft niet tot het vinden van de oorzaak geleid. Een en ander is gedaan onder begeleiding van de VVE. Inmiddels is er in diverse kamers enorme vochtplekken en onder de parketvloer eveneens water. Ik wil dit graag zelf zonder de VVE laten onderzoeken. Het appartement is op de derde verdieping gelegen. De appartementen onder mij hebben geen last van vocht.

Lekkage opsporen en verhelpen

Ik heb ergens een lekkage, maar het is niet duidelijk waar die vandaan komt. Het openbaart zich in vochtplekken in het plafond in de woonkamer. Het water loopt tussen de naden van de betonplaten door. Hier direct boven ligt de badkamer, maar we hebben daar de oorzaak nog niet kunnen vinden. In de plafonds lopen ook verwarmingsleidingen. We moeten regelmatig de verwarming bijvullen, dus misschien is er een lekkende leiding. Graag laten wij dit onderzoeken en de lekkage verhelpen.

Vochtprobleem in buitenmuur aanpakken

Ik ben werkzaam bij de beheerder van een appartementencomplex. Op de begane grond ligt een appartement met een slaapkamer waarvan de buitenmuur een vochtprobleem heeft. In het voorjaar van 2015 is er aan de buitenzijde een wand tegenaan geplaatst. Dit heeft het probleem helaas niet verholpen. Het vocht trekt naar binnen waardoor de hele muur vochtplekken vertoont. Graag laten wij de situatie nogmaals beoordelen en onderzoeken hoe dit probleem moet worden aangepakt. Wij ontvangen hiervoor graag een prijsopgave.

Vocht in muur bijbouw en kruipruimte

We zijn op zoek naar een vochtexpert die de oorzaak van vocht in de muur in de bijbouw (beneden verdieping) en de kruipruimte kan onderzoeken en daarnaast natuurlijk een oplossing kan aandragen. De muur is ontzettend nat aan de buitenkant en aan de binnenkant bevinden zich nu ook vochtplekken. Daarnaast is de kruipruimte ontzettend vochtig terwijl er genoeg ventilatie aanwezig is. Het lijkt niet aan de grond te liggen, want de omliggende buren hebben hier geen last van. We zouden graag zo snel mogelijk gebruik maken van uw diensten. Het gaat om een nog aan te kopen woning, maar we willen graag weten wat de kosten zijn als we de vochtproblemen laten verhelpen.

Vochtprobleem, optrekkend vocht binnenmuur

Op een dragende muur in huis beginnen onderaan (rand van 10 cm) vochtplekken te verschijnen. Het is op een aantal plekken, vrij dichtbij de deur van onze woonkamer naar de gang. Aan de andere kant van de muur, bij de kruipruimte, hebben we opgemerkt dat ook de ondervloer nat is (foto's aanwezig). Kruipruimte in geweest en daar voelt en ziet alles er droog uit. De muur is niet gedeeld met buren, er lopen geen leidingen door of vlak langs. Verder is de gehele vloer vrij recentelijk geheel vernieuwd en voorzien van nieuwe vloerbalken etc. Het is wel een oud huis, uit omstreeks 1904. Ik ben op zoek naar een offerte van een vocht expert die het probleem kan onderzoeken en advies kan geven over de oorzaak en oplossing van het probleem.