Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtmeting onder de vloer uitvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtmeting onder de vloer uitvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtmeting onder de vloer uitvoeren

Vochtmeting - Vloer

Ik wil graag een offerte voor het meten van de vocht in de vloeren op de begane grond. De afmetingen weet ik niet precies. Het betreft hier een tegen expertise of second-opinion betreffende een geschil voor de schade aan de laminaten vloer.

Vochtmeting laten uitvoeren

Ik zoek een vochtexpert die in mijn woning een vochtmeting kan uitvoeren. Begin dit jaar is een koppeling bij de ketel gesprongen, waardoor er veel vocht op de betonnen vloer is gekomen. Het gaat voornamelijk om metingen bij de overloop en in het trapgat.

Vochtmeting onder de vloer uitvoeren

Vochtmeting onder de tegelvloer (6 m2) van de badkamer in verband met een oude lekkage.

Vochtige muren injecteren

Er is op enkele plaatsen langs de begane grond vloer een vochtmeting uitgevoerd. De gemeten percentages zijn hoger dan 25%. Door middel van injecteren moet dit opgelost worden. Er zijn nog niet echt vochtproblemen zichtbaar op de muur. Maar we willen dit voorkomen vandaar de interesse. Het gaat ongeveer om 20 meter muur. Het is een tussenwoning in Haarlem. Nog ter informatie, de vloer is in 2015 volledig vernieuwd en staat nu droog.

Vochtmeting uitvoeren

Voor ons appartement, 70 m2, in Amsterdam (de Pijp) willen wij graag een vochtmeting, wanden, vloer, laten uitvoeren. Het doel is alleen om vast te stellen of de wanden/vloeren droog zijn. Kunt u aangeven wat de kosten hiervoor zijn? Alvast dank.

Vochtmeting in de woning uitvoeren

Wij wonen sinds 2013 in een gerenoveerde woning. Helaas hebben wij heel veel last gehad van verschillende soorten lekkages. Voornamelijk in de badkamer vanuit het bad. Onze woning had zoveel lekkage plekken, dat ik in 2016 maar weer ben gaan schilderen. Met spullen weghalen viel mij een vlek op het vinyl op. Er zat al een flinke laag schimmel op de vloer. De muren van mijn slaapkamer zijn zeer koud en vochtig in de winter en de vloer bij de muurkant wordt ijskoud. Er is een vochtmeting gedaan. Maar ik zie dit graag door een onafhankelijk bedrijf gebeuren, vanwege de niet te vertrouwen test. We willen heel graag dat er een oplossing komt voor onze klachten die wij hebben.

Vochtmeting uit laten voeren

Wij hebben sinds half 2016 te maken gehad met een lekkage in een deel van onze woning. We hebben zelf het idee dat de betonvloer bijna droog is, maar dit willen wij graag zeker weten voordat we de vloer en plinten weer kunnen leggen.

Vochtmeting in huis laten uitvoeren

Ik heb de sleutel van mijn nieuwe huis en wil een vochtmeting laten doen. Het is een nieuwbouwhuis en ik wil beneden hout leggen. Op de eerste verdieping vloerbedekking en op zolder vinyl. Ik wil graag weten of de vloer droog genoeg is. Over 3 weken gaan we al verhuizen, dus er is erge haast bij.

Vochtmeting in de woning

De gehele woning heeft een sterke onaangename lucht. We denken aan een vocht cq schimmelprobleem mogelijk in de garage en/of onder woonkamer vloer. Alle kleding heeft inmiddels de sterke onaangename stank zelfs zo erg dat dit ook buiten de woning constant is te ruiken. Er zijn twee kleine kinderen en twee volwassenen in de woning. De woning heeft een kruipruimte.

Vochtmeting in huis laten uitvoeren

Sinds een aantal weken hebben wij vochtplekken in de uitbouw van de woonkamer. We zien vochtplekken vanaf de vloer op de onderkanten van de muur in beide hoeken van de uitbouw. Er zit vloerverwarming in de vloer die als bijverwarming dient. Er staat regelmatig water in de kruipruimte onder onze woning. Wij willen de oorzaak van de vochtplekken graag laten vaststellen. Bovendien willen we graag een vochtmeting laten uitvoeren in onze woning. Wij vermoeden zelf dat het om optrekkend vocht vanuit de kruipruimte gaat. Aansluitend willen wij graag werkzaamheden laten uitvoeren om het probleem te verhelpen.