Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtmeting in huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtmeting in huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtmeting in huis

Vochtmeting in huis

De laminaatvloer komt omhoog, volgens bouwmarkt komt dit door het vocht vanuit de bodem( beton). Graag een vochtmeting van de vloer of daadwerkelijk vocht naar boven komt.

Vochtmeting in huis laten uitvoeren

Wij willen graag een gratis en vrijblijvende meting van vocht in onze woning laten uitvoeren. De klant ruikt een schimmellucht in haar huis.

Vochtprobleem door optrekkend vocht

We hebben een boerderij gekocht van zo'n 300 jaar oud, een monumentaal pand. Er zit zeer waarschijnlijk vocht in het huis, dit concluderen wij door een muffe geur (die zeer varieert), vochtplekken op muren, verroeste leidingen, schimmel op muren. We hebben een vochtmeting laten uitvoeren en willen graag een second opinion voordat we besluiten te kiezen voor een bepaalde aanpak.

Vocht en schimmelvorming verhelpen

Ik bewoon de begane grond in een oude woning uit 1931 en ervaar dat het huis erg vochtig is. Ik heb in de woonkamer en slaapkamer daardoor ook last van schimmelvorming. Ik laat al een raam aanpassen voor meer ventilatie, maar misschien ligt de oorzaak op een ander vlak. Ik laat de situatie hier graag beoordelen en laat mij dan adviseren over de te nemen maatregelen en de kosten daarvan. Er is nog nooit een vochtmeting gedaan. Ik hoor vooraf graag even of daar kosten aan verbonden zijn.

Waterschade door optrekkend vocht herstellen

Uit de bouwtechnische keuring van ons nieuwe huis is naar voren gekomen dat er sprake is van optrekkend vocht. Wij willen dit graag laten behandelen. Wij zoeken een bedrijf dat op korte termijn beschikbaar is. In de rapportage van de keuring staat het volgende: Wanden vochtmeting: optrekkend Er is optrekkend vocht aanwezig. Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid en aanwezige constructie. Het optrekkend vocht kan op verschillende manieren (preventief) worden bestreden door middel van het verbeteren van de ventilatie in de kruipruimte of door injecteren van betreffende muren ter plaatse van het maaiveld. Er is een vochtmeting uitgevoerd in de wand(en). De uitkomst is te hoog. Om te komen tot een totaal herstelplan inclusief een garantie is vervolg inspectie noodzakelijk. De kosten van een nader onderzoek zijn afhankelijk van het soort onderzoek en daarom niet in deze rapportage opgenomen. Er is optrekkend vocht aanwezig. Er kan zich door deze hoge vochtigheidsgraad in de kruipruimte een (houtaantastende) schimmel ontwikkelen (bv. De huis- of kelderzwam). Deze kunnen met het blote oog niet waarneembaar zijn, zich heel snel ontwikkelen en in een ver stadium van ontwikkeling aanwezig zijn. Indien hierover zekerheid gewenst is, wordt een nader onderzoek aanbevolen. Met het meetinstrument dat is gebruikt, wordt door middel van een sensor tot circa 20 millimeter diep in het materiaal gemeten. Daar waar wandafwerkingen aanwezig zijn, zoals voorzetwanden, is een dergelijke meting niet mogelijk.

Vochtmeting in huis laten uitvoeren

Ik wil graag in mijn slaapkamers en de gang laten meten of er vocht is. Mijn badkamer-plafond is geheel met schimmel en op andere plekken.

Vochtmeting in huis laten uitvoeren

Ik heb de sleutel van mijn nieuwe huis en wil een vochtmeting laten doen. Het is een nieuwbouwhuis en ik wil beneden hout leggen. Op de eerste verdieping vloerbedekking en op zolder vinyl. Ik wil graag weten of de vloer droog genoeg is. Over 3 weken gaan we al verhuizen, dus er is erge haast bij.

Vochtmeting in huis laten uitvoeren

Wij hebben het idee dat ons huis, een kleine etagewoning, te vochtig is. De vochtmeter vertelt ons dit in ieder geval, maar wij vinden het moeilijk te achterhalen wat daarvan de oorzaak is. Wij luchten de woning elke dag. Ons kind heeft last van astma en daarom vinden wij het belangrijk te weten hoe of wat en mogelijk vervolgstappen ondernemen.

Vochtmeting laten doen

In het huis van mijn moeder vertoont één muur bruine vlekken en spikkels. Deze muur is zo'n veertig jaar geleden aangebouwd aan het huis. Ik vermoed dat er sprake is van doorslaand vocht en wil graag een offerte ontvangen voor het laten doen van een vochtmeting en het vaststellen van de oorzaak.

Vochtmeting in huis laten uitvoeren

Hi, het enige wat ik wil is een vochtmeting laten doen in huis omdat ik het vermoeden heb dat er te veel vocht is en indien dat er is wil ik vervolgstappen ondernemen. Graag de kosten van de meting naar mij toesturen. Bvd.