Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtige muren injecteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtige muren injecteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtige muren injecteren

Keldermuren repareren

Ik wil graag de vochtige muren laten repareren die onder de schimmel zitten (in de kelder). Er is ook vocht onder de grondtegels aanwezig door grondwater overlast van de buren.

Vochtige muren injecteren

Er is op enkele plaatsen langs de begane grond vloer een vochtmeting uitgevoerd. De gemeten percentages zijn hoger dan 25%. Door middel van injecteren moet dit opgelost worden. Er zijn nog niet echt vochtproblemen zichtbaar op de muur. Maar we willen dit voorkomen vandaar de interesse. Het gaat ongeveer om 20 meter muur. Het is een tussenwoning in Haarlem. Nog ter informatie, de vloer is in 2015 volledig vernieuwd en staat nu droog.

Vochtige muren in kelder behandelen en stuken

Ik heb een zaak in een kelder, monument, met een oppervlakte van ongeveer 200 m2. De muren zijn erg vochtig en de oude verf valt ervan af. Graag laat ik de wanden op de juiste manier behandelen.

Vochtige kelderkast waterdicht maken

Onze kelderkast is erg vochtig, waardoor er schimmel ontstaat op de muren en op spullen die erin staan. Met erg hevige regen komt het grondwater omhoog, door de vloer. Dit willen we graag laten verhelpen door de kelderkast waterdicht te laten maken. Het gaat om een kleine oppervlakte van ongeveer 2 vierkante meter en deze is 65 cm diep.

Vochtbestrijding in de kelder

Wij hebben last van een vochtige vloer in de kelder. Ook op de muren bladdert de verf af. Of dit komt door lekkage of de hoge vochtigheid in de kelder weet ik niet.

Keldermuren laten injecteren

Paar muren in de kelder moeten geïnjecteerd worden. We hebben een vochtige kelder. Het gaat om ongeveer 10-15 meter wand. Het is een huis van 1925.

Vocht in de muren

Tijdens de bouwkundige keuring kwam een vochtige muur uit de metingen. Het is een optrekkend vochtprobleem, volgens de keurder. Wij willen graag het probleem in kaart laten brengen en een offerte met een schatting van de kosten. Per 30 november krijgen we de sleutel en willen we dit als eerste aanpakken.

Muur tegen vocht injecteren

In de muur aan de achterzijde, de tuinzijde, over een lengte van ongeveer 3 meter is sprake van vochtige muren (aan de binnenzijde). Ik denk dat dit verholpen kan worden met injecteren, dit is ons eerder verteld. Daarna dienen de muren ook opnieuw behandeld te worden met skin, dit in nu helemaal verkleurd door een soort van schimmel dat is ontstaan door de vochtigheid in de muren.

Muffe lucht door vocht aanpakken

Er hangt sinds kort een muffe/vochtige lucht in huis. Aanvankelijk in de inkom/gang, en nu rond het keukenblok. De woonkamer en keuken vormen een ruimte. De muren lijken niet vochtig, er is geen lekkage door ons vast gesteld (we hebben alles dicht gezet en op de watermeter gekeken of er toch waterverbruik was, was niet het geval) en we zien geen schimmel. De kruipruimte staat niet nat, maar het zand is wel vochtig. Dit is echter altijd al het geval geweest en de muffe lucht hangt er pas sinds circa een maand. Er zit een kruipruimte onder, het zand dat er ligt is vochtig. We willen dit probleem graag aan laten pakken.

Vochtige muren in de aanbouw

Ik denk dat er vocht zit in de muren van de aanbouw.