Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtdoorslag in muur door niet gebruikte schoorsteen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtdoorslag in muur door niet gebruikte schoorsteen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtdoorslag in muur door niet gebruikte schoorsteen

Vochtdoorslag binnenmuur verhelpen

We hebben vochtdoorslag vanuit de buitenmuur naar binnenmuur. De spouw is na-geisoleerd, buitenmuur staat vol op de tegenkanting Z.W. Het gaat om een muur van 7 x 3 meter. Graag goede, blijvende oplossing en voorkeur voor vakman uit de regio.

Vochtdoorslag in muur door niet gebruikte schoorsteen

Een niet in gebruik zijnde oude schoorsteen (huis is uit 1926) geeft vocht doorslag in de muur van de badkamer. Onze muren zijn paar jaar geleden geïsoleerd met kleine isolatieballetjes inclusief de schacht van deze schoorsteen. De loodgieter vermelde iets over een lood kap bovenop afdekken, maar heeft er niet echt naar gekeken. We willen graag iemand er naar laten kijken en het laten repareren. Onze ventilator van de badkamer is aangesloten op de schoorsteen, het was ook niet de bedoeling dat die geïsoleerd zou worden. De bolletjes zitten tot 1 of 2 meter onder de kap. Vocht doorslag in de badkamer is op verschillende plekken over de gehele muur, straaltjes vocht loopt naar beneden. Graag laten we iemand er zo snel mogelijk naar kijken en ontvangen we een offerte.

Vochtdoorslag gevel tegengaan en stalen latei behandelen

Ik heb een muur op de eerste verdieping die vocht doorlaat naar binnen en op de begane grond een stalen latei die vrij moet worden gemaakt van metselwerk, behandeld moet worden en weer dicht gemetseld moet worden.

Keldermuren behandelen tegen vochtdoorslag

Onze kelder is lek, we hebben de woning een week geleden gekocht, en de verkopers hebben ons niet verteld dat er recentelijk nog problemen met de kelder waren. Op 2 plekken drupt het door de muur, op een aantal andere plekken zijn de wanden klam. In coevorden is op dit moment een hele hoge waterstand, een week geleden waren er alleen een paar licht klamme plekken. Voor de keldermuur is een kalkzandsteen muur geplaatst en daartussen is beton gestort. De kelder bestaat uit verschillende vertrekken, bijna de hele woning is onderkelderd, niet alle buitenmuren zijn van buiten bereikbaar door onder andere een uitbouw. De oppervlakte is ongeveer 130 m2

Lekkage balkon opsporen en verhelpen

Wij wonen in een appartementencomplex uit bouwjaar 2002. De woningen hebben hier inpandige balkons. Momenteel hebben onze buren een natte balkonvloer en gevel, vermoedelijk door een probleem met de hemelwaterafvoer van het balkon van het bovengelegen appartement. Wij zelf hebben door vochtdoorslag nu ook een natte muur op het inpandige balkon. Het probleem zit dus vermoedelijk op de 5e etage. Er zijn bouwtekeningen aanwezig. We willen graag een vochtmeting van de balkonvloer en gevel laten doen en de oorzaak van het probleem laten opsporen en aanpakken. We maken hiervoor graag een afspraak.

Vochtdoorslag door een muur voorkomen

Onze slaapkamer op de benedenverdieping heeft schimmelplekken op de muren. Het betreft voornamelijk de wand van de buitenmuur. Mogelijk is er sprake van vochtdoorslag. We laten dat hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw voorstel voor het herstelwerk en een prijsopgave.

Vochtproblemen bij de VVE

Onze VvE heeft vochtdoorslag in een deel van de garage-binnenmuur en de lekkende/druppelende afvoerpijp van de bovenliggende flats die door de garage loopt. Er zijn foto’s beschikbaar. De vochtdoorslag is, van buitenaf de garage ingezien, helemaal rechts achterin, de muur die grenst aan de ernaast liggende Westpoortflat. Dat muurgedeelte is “handnat”, overige muren in de garage zijn droog. De afvoer loopt, van buitenaf de garage ingezien, aan de linkerzijde halverwege. (In totaal lopen 3 afvoeren door de garage). De eigenaar van de garage zoekt de oorzaak bij de buren naast en boven zijn garage. Als voorzitter van de VvE vermoed ik dat het de te maken heeft met de sifons van de hemelwaterafvoer aan de voorzijde van het gebouw. De 2 afvoeren lopen dwars door alle 6 lagen naar een centraal verzamelpunt aan de achterzijde van het gebouw.

Vochtdoorslag via buitenmuur

Wij wonen in een appartement op de 3e en 4e verdieping. In een kast op de bovenste verdieping hebben wij een vochtprobleem, waar wij graag een vakman naar willen laten kijken. Bij regen en een bepaalde windrichting krijgen we vocht in een vaste kast. We hebben een patdak en hebben hier meerdere malen extra aanpassingen aan laten doen maar hebben het vermoeden dat het wellicht via de muur binnendringt. De muur aan de buitenzijde en het dak zijn erg makkelijk toegankelijk. Graag zou ik iemand laten kijken wat de oplossing is voor dit probleem.

Gevels en schoorstenen laten impregneren

Aan de voorkant en zijkant van ons huis wil ik graag mijn gevels en twee schoorstenen laten impregneren. In de winter blijft een deel van de muur nat met vochtdoorslag naar binnen als gevolg. Het huis is aan de voorkant 6 meter breed en 5 meter hoog. De zijkant meet zijkant 9 x 7 m1( in een punt).

Vochtproblematiek opsporen en verhelpen

Wij hebben vochtdoorslag op een muur op de tussenverdieping van een hoekwoning. En daarnaast lekt het boven twee ramen op dezelfde verdieping. Wij zoeken een bedrijf dat ons kan helpen de oorzaak te achterhalen om dit vervolgens te herstellen.

Partners

Partners van Casius