Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtdoorslag binnenmuur verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtdoorslag binnenmuur verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtdoorslag binnenmuur verhelpen

Vochtdoorslag binnenmuur verhelpen

We hebben vochtdoorslag vanuit de buitenmuur naar binnenmuur. De spouw is na-geisoleerd, buitenmuur staat vol op de tegenkanting Z.W. Het gaat om een muur van 7 x 3 meter. Graag goede, blijvende oplossing en voorkeur voor vakman uit de regio.

Vochtprobleem oplossen

In december jl. hebben wij onze woning in eigendom verkregen. In het voorjaar hadden wij plotseling last van vochtdoorslag op onze begane grond op een hoogte van ongeveer 70-150 cm (waarschijnlijk door een contact tussen de buiten- en binnenmuur). We zijn op zoek naar een passende oplossing om het probleem zo snel en goed mogelijk te verhelpen. Wij ontvangen graag een gedetailleerde offerte om ons probleem zo snel en goed mogelijk te verhelpen.

Vochtproblemen bij de VVE

Onze VvE heeft vochtdoorslag in een deel van de garage-binnenmuur en de lekkende/druppelende afvoerpijp van de bovenliggende flats die door de garage loopt. Er zijn foto’s beschikbaar. De vochtdoorslag is, van buitenaf de garage ingezien, helemaal rechts achterin, de muur die grenst aan de ernaast liggende Westpoortflat. Dat muurgedeelte is “handnat”, overige muren in de garage zijn droog. De afvoer loopt, van buitenaf de garage ingezien, aan de linkerzijde halverwege. (In totaal lopen 3 afvoeren door de garage). De eigenaar van de garage zoekt de oorzaak bij de buren naast en boven zijn garage. Als voorzitter van de VvE vermoed ik dat het de te maken heeft met de sifons van de hemelwaterafvoer aan de voorzijde van het gebouw. De 2 afvoeren lopen dwars door alle 6 lagen naar een centraal verzamelpunt aan de achterzijde van het gebouw.

Buitenmuur tegen vochtdoorslag behandelen

Aan de binnenzijde van een 1 steens binnenmuur is het behang gaan bobbelen. Vermoedelijk is dit een vochtprobleem. Graag maken wij een afspraak om een en ander te laten beoordelen en voor het ontvangen van advies. Er zijn foto's beschikbaar.

Vochtdoorslag in een binnenmuur

Ik heb last van vochtdoorslag in de woonkamer, en ook natte koude muren. Het betreft meerdere muren in de woonkamer die aan de onderzijde nat zijn. Graag laten wij een vakman hierna kijken en advies geven

Vochtdoorslag met schimmel op binnenmuur

Het betreft vochtplekken en schimmelvorming op de binnenmuur. Deze muur is de buitenmuur van de woning. Graag willen wij dit snel en vakkundig opgelost zien.

Gevelreiniging/-impregnatie

Reinigen en impregneren van zijgevel van circa 60 m2, t.b.v. voorkoming vochtdoorslag en schimmelvorming op de binnenmuur.

Schimmelprobleem oplossen

Schimmel op de binnenmuren (zowel in de huiskamer als in de slaapkamer) door vochtdoorslag. Aan de binnenmuur is het vochtig. Beneden aan de muur en boven ook. Verschillende plekken. Hoekwoning.