Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vocht slaat door de schoorsteen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vocht slaat door de schoorsteen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vocht slaat door de schoorsteen

Vochtprobleem in souterrain verhelpen

In het souterrain slaat er vocht door de muren, dat wil ik graag oplossen. De muren en plafonds waar het om gaat is ongeveer 110 m2.

Vochtprobleem in enkelsteens muur oplossen

Bij een recente verbouwing hebben we de een deel van de garage bij de bijkeuken betrokken. In die garage hadden we nooit vochtproblemen. Nu worden de enkelsteens muren van de nieuwe bijkeuken wel zeer vochtig op ongeveer 10 tot 40 cm vanaf de grond. Het betreft een stuk van ongeveer 3 meter. Dit vocht slaat over op de kasten. We willen het vochtprobleem oplossen en daarna de muren toch ook isoleren. Ik wil een afspraak maken en ontvang dan graag uw plan van aanpak en offerte.

Vocht slaat door de schoorsteen

Op onze bovenverdieping zijn vochtvlekken te zien op de schoorsteen. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van afval moet eerst worden overlegd.

Kelder vochtvrij laten maken

De betonwand die onze kelder scheidt van de naastliggende kruipruimte slaat vocht door. De constructie is wel lastig door zwevende vloeren in de kelder en de kelderwand is aan 2 zijden geïsoleerd met piepschuim. De wand is circa 1 mtr hoog en 3mtr lang het betreft een washok.

Doorslaand vocht in de buitenmuur voorkomen

Het stukje buitenmuur van ongeveer 1 x 3 m op onze 1e etage naast het kozijn slaat door. Dit kan door de regenpijp of door oud voegwerk komen en dat wil ik graag verholpen hebben.

Schimmel in de badkamer verwijderen

Onze badkamer zit onder de schimmel. Dit komt doordat de badkamer in een soort uitbouw zit, met 3 buitenmuren, en buitendak, daardoor slaat het vocht op de koude muren. Bovendien is de verwarmingscapaciteit onvoldoende dus het is koud. Wij gaan de badkamer daarom isoleren en vloerverwarming aanleggen, maar voor die tijd willen we graag de schimmel verwijderd hebben. Ten eerste omdat de schimmel toch dood moet, ten tweede omdat de verbouwing niet morgen klaar is. Ongeveer 10 m2 beschimmelde muren.

Vocht in kruipruimte en opbollende parketvloer

We willen graag een nieuwe vloer maar eerst moet het opgelost worden, waar de huidige vochtproblemen vandaan komen aan de achterzijde van het huis. De parketvloer bolt op aan de kant van het raam, isolatie van de spouwmuur is nat en slaat door van buitenaf. De roosters voor en achter zijn open, maar desondanks is toch het kruipluik zeiknat en aan de onderkant van de betonnen vloer hangen druppels, evenals aan de waterleiding.

Vochtwering in vochtige kelder aanbrengen

In een van mijn kelders slaat water door de spouwmuur heen. De muur lijkt volledig verzadigd van vocht en bij slagregens loopt de kelder onder. Mogelijk komt het door een ondergrondse waterloop. Graag uw bevinding en wat het kost om dit te verhelpen. Alleen per mail contact, ik ben doof.

Vocht slaat door de buitenmuur

In het metselwerk zit een scheurtje en hierdoor komt er vocht naar binnen in de huiskamer.

Vochtprobleem in souterrain/kelder oplossen

Er moet o.a. ventilatie/ luchtcirculatie gemaakt worden van voor- naar achterkant pand. Voorzijde is souterrain op stahoogte, achterzijde pand is kruipruimte. Er zijn geen ventilatiegaten aan de achterzijde. Vocht slaat door muren en vloer naar binnen en trekt omhoog naar begane grond, waar onderkant binnenmuren vochtig zijn. Enkelsteens muren. Dit moet goed en structureel verholpen worden. Graag eerst langskomen om de situatie te bekijken. Maandag 9 september krijgen we de sleutel van het huis. Voor die tijd kan er wel gekeken worden. Graag zo spoedig mogelijk uitvoeren.