Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vocht en schimmelprobleem achterhalen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vocht en schimmelprobleem achterhalen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vocht en schimmelprobleem achterhalen

Vocht en schimmelprobleem verhelpen

Er is enorme schimmelvorming in de kelder van ons schoolgebouw. We willen graag weten wat de oorzaak hier van is en hoe dit daarna het beste op te pakken. De ruimte van de schimmelvorming is 3 bij 3 meter ongeveer.

Vocht- en schimmelprobleem achterhalen

Ik wil een expert laten kijken naar de schimmel onder de plinten in de woonkamer. Dit is gelegen aan de zijde waar de badkamer aan de woonkamer grenst.

Vochtmeting in de woning

De gehele woning heeft een sterke onaangename lucht. We denken aan een vocht cq schimmelprobleem mogelijk in de garage en/of onder woonkamer vloer. Alle kleding heeft inmiddels de sterke onaangename stank zelfs zo erg dat dit ook buiten de woning constant is te ruiken. Er zijn twee kleine kinderen en twee volwassenen in de woning. De woning heeft een kruipruimte.

Schimmelprobleem opsporen en verwijderen

Graag zou ik witte schimmel willen laten verwijderen aan de muur in de keuken van ons bedrijf. De keuken ligt in de kelder en de buitenmuur daarvan is vochtig, vermoedelijk komt er vocht van buiten naar binnen waardoor er schimmelvorming is ontstaan.

Schimmelprobleem in woningen

Wij wonen al elf jaar in een tussenwoning. In de woonkamer hebben wij sinds ongeveer twee maanden een witte schimmel op de muur. Volgens een verzekeringsexpert komt dit door optrekkend vocht. Wij hebben een kruipruimte waar niet onder de gehele woning toegang kan worden gekregen. Het is er licht vochtig, maar niet extreem. Ook onze buren hebben een schimmelprobleem op dezelfde muur als in ons huis. Graag laten wij onderzoek doen naar de oorzaak en het probleem verhelpen.

Vochtproblematiek in een woning

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het uitvoeren van een inspectie door een vochtexpert in mijn woning. Ik woon in een hoekwoning, waar enkele jaren geleden de buitenmuur opnieuw is gevoegd, gereinigd en geïmpregneerd. Sinds de gemeente een gescheiden rioolsysteem in de wijk heeft aangelegd, heeft de hele buurt vochtproblemen in de woning. Onder mijn woning staat momenteel 70 cm water. Ik heb in mijn woning op de 1e verdieping aan de zijmuur schimmelproblemen, waarbij de kalk en stuclaag van de muur valt. In een trapkast staat overal zwarte schimmel en deuren lopen aan op de vloeren. Ik weet niet of het schimmelprobleem in de muren wordt veroorzaakt door optrekkend vocht in de spouw. Graag laat ik dit onderzoeken door middel van een spouwmuurinspectie en daar een rapport van opstellen.

Vocht- en schimmelprobleem op een binnenmuur

Wij hebben aan de voorzijde van onze woning een vocht- en schimmelprobleem op een binnenmuur. Er zijn donkere plekken op het stucwerk boven het raam ontstaan. We kunnen zelf de oorzaak hiervoor niet vinden. Graag laten wij er door een vakman naar kijken. We hopen dat die voor ons de oorzaak kan vinden en herstelwerkzaamheden kan uitvoeren. Graag ontvangen wij vooraf een offerte voor die werkzaamheden.

Vocht- en schimmelprobleem op laten lossen

In onze tussenwoning hebben wij veel last van vocht op de binnenkant van de ramen. Met name in de opbouw op het huis zijn de ramen elke ochtend (met name bij koud weer) erg nat. Tevens hebben we last van schimmelplekken op de muren. Ik wil graag dat dit wordt onderzocht en verholpen.

Vocht- en schimmelprobleem oplossen

We hebben een schimmelprobleem op onze slaapkamer en willen graag dat dit wordt opgelost. Misschien is een vochtinspectie wel verstandig.

Vocht- en schimmelprobleem in huis verhelpen

Wij hebben aan de noordzijde van onze woning extreem veel last van vocht. Hierdoor is schimmelvorming ontstaan in de woonkamer, de gang en het toilet. Er wordt in de woning goed geventileerd, maar al jaren is er een probleem. De kruipruimte is droog. Het is niet bekend of de spouwmuur geïsoleerd is. Er is aan de buitenzijde wel een HWA maar we zien daar ook geen bijzonderheden. Een soortgelijke woning van onze buren kent dit probleem niet. Wij laten graag de oorzaak van dit probleem achterhalen en een oplossing verzorgen.