Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vocht onderkant muur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vocht onderkant muur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vocht onderkant muur

Vochtige betonvloer bij voordeur door regenval

Hallo, Afgelopen donderdag, het regende op dat moment, ben ik begonnen met het verwijderen van de laminaatvloer in de hal en kwam vervolgens tot mijn grote schrik een vochtige betonvloer tegen (zie foto’s). Het is alleen bij de voordeur, de rest van de hal is droog Mijn eerste gedachte was dat het via de muren omhoog komt of dat het condens was. Vrijdag is het de hele dag droog gebleven en is het (bijna) mooi opgedroogd. Zaterdag ochtend regende het weer toen zag ik dat de betonvloer weer vochtig werd dus het is doorslaand vocht wat onder de deur naar binnen dringt. Ik heb een met bakstenen gemetseld opstapje (zie foto) buiten tegen de onderkant van de deur aan en heb het idee dat het vocht daar opgezogen wordt en vervolgens naar binnen dringt Aangezien ik op dit moment m’n laminaatvloer in de hal er uit heb liggen en al kromgetrokken is hierdoor Wie o wie kan me hiermee zo spoedig mogelijk helpen met het verhelpen van dit probleem? Hoop op een vlotte reactie, bij voorbaat dank!

Vocht onderkant muur

In de huiskamer zijn de muren aan de onderkant vochtig en beschimmeld. De muur grenst aan de tuin.

Lekkage/vocht Hal

Lekkage/vocht in de hal bij de wc onderkant muur

Vocht en schimmel in meterkast verhelpen

Vanaf de onderkant trekt er vocht / schimmel naar boven toe. Dit moet verwijderd worden.

Balkon waterdicht maken

Aan de onderkant van mijn plafond hangen continue vocht druppels; er is geen sprake van betonrot, maar het balkon moet dus waterdicht gemaakt worden. Er liggen tegels op, die zullen er waarschijnlijk af moeten en dan moet het balkon geïmpregneerd en gecoat worden.

Vochtprobleem verhelpen

Vocht probleem oplossen: circa 20 m2 wand is vochtig. De onderkant van de muur, het lijkt op optrekkend vocht. Er zit geen kruipruimte of kelder onder.

Optrekkend vocht via een buitenmuur

Wij wonen sinds 10 jaar in een hoekwoning uit bouwjaar 1980. Aan de zijgevel hebben wij sinds enige tijd last van optrekkend vocht op onze binnenmuren. Er ontstaat ook schimmel. De onderkant van de buitenmuur is donkergekleurd. Onze kruipruimte lijkt niet bijzonder vochtig te zijn. Ik vind dit een vervelend en ongezond probleem in mijn woning en wil graag een onderzoek naar de oorzaak en een oplossing.

Optrekkend vocht in de buiten- of binnenmuur

De stenen brokkelen af aan de onderkant van de buitenmuur. Aan de binnenkant van de muur worden vochtplekken zichtbaar. Wij willen graag uw opinie (offerte) voor dit probleem. De muur is ongeveer 3 meter breed en vertoont deze gebreken na een kleine aardbeving.

Souterrain met vochtproblemen

In mijn souterrain in de stad Groningen heb ik sinds ongeveer een jaar een aantal vocht problemen: een "lekkende" vloer, zo nu en dan (vooral s'winters) komt door grondwaterdruk wat water door de vloer. De originele granito-vloer is gebroken. De dikke stenen muren zijn plaatselijk vochtig aan de onderkant. Sinds kort heb ik nu ook zwam geconstateerd. Graag uw oplossing hiervoor.

Vochtanalyse

Wij hebben last van vocht aan de onderkant van onze muren in onze woonkamer. Graag had ik geweten wat een vochtanalyse kost.

Partners

Partners van Casius