Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vocht en houtrot schade herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vocht en houtrot schade herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vocht en houtrot schade herstellen

Vocht en houtrot schade herstellen

Betreft een appartement op beganegrond (+-40 m2) met waterschade door cv lekkage. We zijn opzoek naar vakmannen voor het behandelen van schimmels op de muren en geur overlast. En eventueel ook maatregelen nemen om de ventilatie te bevorderen.

Vochtdetectie wegens hoge luchtvochtigheid

Onlangs is uit een bouwkundig rapport gebleken dat er mogelijk kans is op hoge vochtigheid in zowel de kelder als kruipruimte en hierbij zouden over tijd schimmels kunnen groeien. Wij willen dit graag voorkomen, maar zouden eerst graag een offerte/beoordeling van uw kant zien, of het daadwerkelijk nodig is. Oplossing bestaat waarschijnlijk uit ventilatie van zowel de kruipruimte als de kelder. Daarnaast hebben we ook lekkages gehad op de eerste verdieping, onder de badkamer. Wellicht is hier ook nog sprake van veel vocht en/of houtrot en we hopen hier ook een beoordeling en mogelijk passende oplossing voor te krijgen.

Kruipruimte met camera inspecteren

Ik wil een kruipruimte laten inspecteren door middel van een videoscoop. Er is geen kruipluik aanwezig. De ruimte is ongeveer 35 m2. Ik zou graag de staat van de houten ondervloer willen weten (verzakking, vocht, houtrot enzovoorts). Er zijn tochtgaten in de buitenmuren om de vloer droog te houden. Misschien kan de inspectie via de tochtgaten geschieden. Ik weet niet hoe hoog de kruipruimte is.

Aantasting in de kruipruimte door vocht herstellen

Ik wil een aantal klussen gedaan hebben. Ten eerste: 2 houten vloerbalken vervangen. Ten tweede: stalen balk roestbehandeling. Ten derde: schimmel verwijderen (hoogstwaarschijnlijk bruine houtrot). Ten vierde: kruipruimte minder vochtig maken (evt. Isolatie).

Houtrot in de vloer herstellen

Graag wilde ik de oorzaak weten en de oplossing voor het wegrotten van de vloerplanken in de gang bij de voordeur. Ook de vloerbalk heeft ervan te lijden, dus graag ook een uitspraak of deze vervangen moet worden of anderszins behandeld kan worden (impregneren?). Daarbij wil ik ook graag weten hoe groot de schade is, dus of er wellicht meer door het vocht is aangetast? Ook bij de buren is de vloer bij de voordeur erg slecht. Zij willen ook graag een expert-oordeel.

Vloer inspecteren met een camera

Ik heb een houten vloer. Deze begint op een aantal plaatsen te kraken. Dit doet houtrot vermoeden. Ik heb geen last van vocht en de kruipruimte is volgespoten met schelpen. Om helderheid te verkrijgen over de staat van de balken, wil ik een camera inspectie uit laten voeren.

Ventilatie verbeteren / injecteren fundering

We zijn sinds oktober 2011 eigenaar van een bovenwoning in Arnhem, in het bouwkundig rapport is het volgende gemeld over de fundering: Incidenteel is optrekkend vocht geconstateerd. Hierdoor is er verhoogd risico op houtrot in de vloerbalken / schade/schimmels aan stucwerk of voorzetwanden. Ventilatie in kruipruimte dient te worden verbeterd; en/of injecteren fundering kan worden overwogen.