Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vocht in hoek van voorgevel verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vocht in hoek van voorgevel verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vocht in hoek van voorgevel verhelpen

Vocht vanuit de vloer tegengaan

We willen in de woonkamer parket nemen en ik heb dit weekend de huidige tegels eruit gehaald. Nu bleek dat in de hoek van de kamer er veel condens/vocht onder de tegels zat. Nadat ik de tegels er had afgehaald trekt het vocht wel weg. Als ik echter de vloer weer afdicht komt het condensvocht terug. Ik zou graag op zeer korte termijn een onderzoek willen wat hier aan de hand kan zijn en hoe we het best kunnen handelen. Het betreft een deel van de uitbouw van ongeveer 4 m2.

Vochtprobleem in woning oplossen

Vlekjes(vocht/schimmel) op tussenmuur woonkamer en grote vlek(vocht/schimmel) in hoek woonkamer zo ook op de andere kant van woning ook condens op de ramen (onderin)en dubbel glas

Vocht in hoek van voorgevel verhelpen

Aan de voorkant hebben in de hoek van het huis (wat lijkt op) doorslaande vocht. Het is een driehoek in de hoek van het huis van onder naar boven precies in de hoek aan de binnenkant van de muur. De muren zijn buiten muren en direct aan de tuin. De driehoek is ongeveer 60 cm wijd en 40 cm hoog.

Vocht in muren bestrijden en tegengaan

Op zolder en op de 1e verdieping zijn de muren in de hoek aan de binnenkant vochtig. Ik heb al een nieuw dak laten leggen, de muren zijn gehydrofobeerd, de aannemer heeft scheuren gedicht. Het raam op zolder is eruit gehaald en opnieuw afgekit. Maar niets helpt. Men kan niet vinden waar het vocht vandaan komt. Soms zakt het vocht percentage naar 20% maar als het geregend heeft, is het weer. Hebben jullie een methode om uit te zoeken waar het vocht vandaan komt? Ik zou hiervoor graag een offerte ontvangen.

Optrekkend vocht in een hoekwoning aanpakken

Met name wanneer het vochtig weer is ruikt het muf en voelt het vochtig in ons toilet (hoek voorkant huis). We hebben schimmel op de muren onderaan de grond. We hebben vloerisolatie aan laten brengen in de kruipruimte en hadden gehoopt dat hiermee het probleem verholpen zou zijn, maar helaas. We vermoeden dat het te maken heeft met de afwatering van gemeentegrond maar weten niet hoe het probleem op te lossen. Graag zien wij reacties tegemoet.

Vocht in de kelder tegengaan

Wie kan er helpen met het opsporen van de oorzaak van vocht in de kelderhoek via de muren tot ongeveer 1.50 meter hoogte na hevige regenval? Er lijft ongeveer 1-2 centimeter water in de hoek van de kelder staan. Het lijkt erop dat dit grondwater is, want dit trekt niet zelf weg. Er is schimmel op de muur aanwezig door de hoge vochtigheid. De keldervloer is ongeveer 4 x 4 meter groot en van beton.

Vochtdoorslag aan de vloer verhelpen

Sinds deze winter hebben wij te kampen met een vochtplek op de vloer. Wij hebben een marmeren vloer. Onder de mat in een hoek bij het kruipluik is op de betonnen vloer sprake van steeds opkomend vocht. Het lijkt alsof dit vocht zich ook onder enkele tegels verspreidt. Zowel tijdens droge en natte perioden blijft het vocht opkomen. Wij hebben de luchtroosters gecontroleerd en deze zijn in orde. De vloer van de kruipruimte is op die plaats droog. Ook is in de kruipruimte geen vochtplek geconstateerd. Graag zouden wij de oorzaak willen weten en hoe dit kan worden verholpen.

Vochtinspectie of -keuring uitvoeren

Er is vocht in de kruipruimte. En er trekt vocht op in de gevel, in de hoek van de voor- en zijgevel tot 1 a anderhalf meter hoogte. Ik zoek een vakman voor een expertise en voor het verhelpen van dit probleem.

Vochtproblemen in muren oplossen

We hebben een vochtprobleem. We zien vocht op muren aan de onderzijde. Op een plek in een hoek en achter een kast. We hebben er al een tijd last van en willen graag de oorzaak laten opsporen en verhelpen.

Doorslaand vocht in de gevel

We hebben last van lekkage door doorslaand vocht in de gevel, op de begane grond. Het betreft een muur op de oostzijde (in een hoek) en een muur op de noordzijde. Graag inspectie en oplossing/offerte voor herstel. De begane grond is een woning van rond 1960. 10 jaar terug is er met houtskeletbouw een verdieping erop gezet. Sinds een tijdje hebben we ook water in de kelder staan.

Partners

Partners van Casius