Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerbalken vervangen en zwambestrijding? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerbalken vervangen en zwambestrijding

Vloerbalken vervangen en zwambestrijding

Uit de bouwkundig keuring is gebleken dat de begane grond (balkenlaag en vloer constructie) te vervangen. Het gaat om een beneden woning van 40 m2 met een kruipruimte. Er zijn 6 slechte balken en er is aantasting van de constructievloer. Het gaat om de gehele balkenlaag nazien op bruinrot (holle koppen), specialistisch onderzoek ten behoeve van de houtwormen en de aansluiting van de standleiding op het riool en het riool zelf vervangen.

Vloerbalken vervangen

Ik wil 12 rotte vloerbalken van 6 meter laten vervangen (ongeveer 100 m2). De vloer kan er niet uit, waardoor het vervangen van de balken vanuit de kelder moet gebeuren. De kelder is vrij, en is goed bereikbaar. Mogelijk voor het verwijderen van de balken moet er een muurtje worden verwijdert. Graag zou ik advies willen hebben over wat voor balken er in de plaats moeten komen.

Vloerbalken vervangen en zwambestrijding

De vloerbalken van de begaande grond moeten worden vervangen alsmede zwambestrijding en eventuele pijp restauratie. Er is een rapport Bouwpathologie aanwezig.

Aantasting in de kruipruimte door vocht herstellen

Ik wil een aantal klussen gedaan hebben. Ten eerste: 2 houten vloerbalken vervangen. Ten tweede: stalen balk roestbehandeling. Ten derde: schimmel verwijderen (hoogstwaarschijnlijk bruine houtrot). Ten vierde: kruipruimte minder vochtig maken (evt. Isolatie).

Ik heb een probleem met optrekkend vocht ...

Ik heb een probleem met optrekkend vocht in 2 aan elkaargrenzende binnenmuren. Vooralsnog is het zichtbaar tot op een hoogte van 1 meter. Het betreft een woning uit 1860. Zo'n 10 jaar geleden zijn de originele vloerbalken vervangen door beton. Ik ga ervan uit dat op dat moment een fout is gemaakt. Vorige bewoners zijn echter minder kritisch geweest op de woning. Graag zou ik dit probleem z.s.m. verhelpen. hartelijke groeten, Vivan Bongers NB. Mevr. denkt nu dat het komt door een lager liggende kelder. Vocht is nu op plek waar vroeger een bedstee was.

Door slechte ventitalie "rotte" balken. ...

Door slechte ventitalie "rotte" balken. Schimmel heeft de balken aangetast. Nu moet (een deel??) van de vloerbalken vervangen worden. tevens moet er iets aan de ventilatie van de kruipruimte gedaan worden. ondiepe kruipruimte met allerlei opstakels zoals leidingen en afvoer.