Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerbalken en houten vloer inspecteren en mogelijk herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerbalken en houten vloer inspecteren en mogelijk herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerbalken en houten vloer inspecteren en mogelijk herstellen

Vloerbalken en houten vloer inspecteren en mogelijk herstellen

Ik wil graag mijn vloer laten inspecteren op vocht, oppervlak is ongeveer 36 m2. Kruipruimte hoogte is maar zo´n 25 tot 30 cm.

Een vochtinspectie in de kruipruimte voor de vloerbalken

Ik zoek een vochtexpert voor een camera inspectie in de kruipruimte. We willen graag weten hoeveel balken er goed zijn en hoeveel niet. En of er veel vocht en eventueel schimmel aanwezig is in de kruipruimte. Het gaat om een ruimte van 8,5 bij 4 meter. Het betreft een vloer met houten balken.

Schimmel in kruipruimte bestrijden

Wij hebben recent een jaren '30 woning gekocht in Utrecht. Een deel van de kruipruimte is volgestort met beton. Onder een deel van de woonkamer niet. In dat deel van de woonkamer (circa 27 m2) liggen houten vloerbalken met daarop een zandcementdekvloer en tegels. Daaronder zit een open kruipruimte. In de kruipruimte is glaswol isolatie materiaal aanwezig. Op dat materiaal is schimmelvorming geconstateerd. Daarnaast hangt er een schimmellucht. Tevens is hout (vloerbalken en vloerhout) onder de betonvloer geconstateerd dat mogelijk aangetast kan zijn door zwam- of schimmelvorming. Wij willen graag een inspectie, waarbij vastgesteld kan worden hoe een en ander opgelost kan worden. Die oplossing zetten wij dan ook bij de betreffende partij. Het moet op zeer korte termijn, aangezien het terugplaatsen van de laminaatvloer en het plaatsen van onze nieuwe keuken nu vertraging oploopt (en wij al wonen in de woning). Foto's zijn bijgevoegd. Wij zien de vrijblijvende offerte(s) graag tegemoet.

Houten vloerbalken inspecteren op vocht

Oud huis (90 jaar), buitengevel van 10 meter heeft grondvocht problematiek. Kruipruimte blootgelegd middels graafwerk en openkappen spouwmuur en aantasting houten balken (koppen) gezien (rot). Offerte inzake inspectie totaalschade, herstel houten balken gedeeltes en aanbrengen preventieve vochtweringsmaatregelen teneinde herhaling te voorkomen. Tevens bakstenen (terug) metselen

Kruipruimte inspecteren

Wij overwegen een woning aan te kopen. Er is een bouwtechnische keuring gedaan en daarbij is gebleken dat er in de kruipruimte van ongeveer 60 m2 een laag water staat van 10 centimeter hoog. Er is alleen bij de toegang tot de kruipruimte een vochtmeting van de balken gedaan. Deze bleek 20 % te zijn in plaats van de toegestane 12 %. Wij willen graag dat de kruipruimte verder wordt geïnspecteerd en dat er meer metingen worden gedaan. We zijn vooral benieuwd naar de eventuele schade aan de bovenliggende houten vloerbalken. De oorzaak van de natte kruipruimte is waarschijnlijk een hoog grondwaterpeil. Er is enige haast bij omdat we in de aankoopfase zitten.

Aantasting in de kruipruimte door vocht herstellen

Ik wil een aantal klussen gedaan hebben. Ten eerste: 2 houten vloerbalken vervangen. Ten tweede: stalen balk roestbehandeling. Ten derde: schimmel verwijderen (hoogstwaarschijnlijk bruine houtrot). Ten vierde: kruipruimte minder vochtig maken (evt. Isolatie).

Houten vloerbalken inspecteren

Ik wil graag een inspectie van mijn houten vloer, waarbij wordt gekeken of er vloerbalken aan vervanging toe zijn. Ook ontvang ik graag een advies met betrekking tot mogelijkheden voor vochtbeperking en isolatie. De vloeroppervlakte is 60 m2, er is een kruipruimte aanwezig.

Stankoverlast door vochtprobleem in kruipruimte

Sinds enkele dagen hebben wij enorme stankoverlast in de woonkamer. Het ruikt naar schimmel/verrotting. Onder de woonkamer vloer ligt geen waterleiding of riool. We kunnen niet onder de vloer komen, omdat er geen toegang vanuit de kelder naar deze ruimte is. We denken nu zelf dat het misschien een schimmel op de houten vloerbalken is? Vanuit de ventilatieroosters in de kelder kan je een deel van de vloer zien, maar we zien niets bijzonders. Als het om een schimmel gaat of ander probleem, dan willen we dit verholpen hebben en eventuele vochtproblemen in de toekomst voorkomen. Graag advies/inspectie en offerte.