Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer en wand herstellen na lekkage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer en wand herstellen na lekkage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer en wand herstellen na lekkage

Vloer en wand herstellen na lekkage

Ik wil 6 vloertegels (40 x 40 cm) en 1 wand (30 x 30 cm schade) herstellen. De plint van de wand moet ook weggehaald worden. Graag een offerte.

Schimmel uit de badkamer verwijderen en coating aanbrengen

Ik wil graag dat de voegen van de wand en vloer in het douchegedeelte (8 a 9 m2 aan tegels) in de badkamer (ongeveer 20 m2) schoongemaakt worden en daarna voorzien worden van een coating, bijvoorbeeld met nanotechnologie. Ik wil graag 2 offertes, 1 voor alleen het douchegedeelte en 1 voor de gehele badkamer.

Expertise na waterschade

Door een lekkage in de badkamer (mogelijke oorzaak de afvoer) heb ik op een wand in de slaapkamer naast de badkamer waterschade. De vloer voor de badkamer heeft waterschade, het keuken plafond heeft waterschade en in een hoek van de woonkamer is er waterschade.

Schimmel verwijderen

I found black mold behind my kitchen in the floor and wall. This is probably due to the dish washer that exists in the kitchen. We didnt find any leak. We would like to have a visit from an expert in mold removal to take up the situation. We also want to indicate how this can be addressed and therefore makes an offer. We'd love to hear from you. Er zit schimmel op de vloer en een wand in de keuken. We zien geen lekkage. Kunt u uitzoeken hoe de schimmel er gekomen is en deze verwijderen?

Kelder vochtvrij maken en afwerken

We hebben een kelder van 490 x 248 x 172 centimeter (L/B/H). Deze willen we vochtvrij laten maken. Er is af en toe een vochtplek. Het plafond / wand laten voorzien van nieuw stuc werk en de vloer laten afwerken. Huis is van 1878. Ik verwacht dat de vakman ervaring met kelders heeft.

Schimmel uit de badkamer verwijderen

Als gevolg van lekkage in de badkamer is er vocht in de kamer ernaast gekomen. De vloer en muur van deze kamer hebben schimmelplekken. Er hangt een muffe schimmelgeur. De lekkage is volledig opgelost. De kamer is ongeveer 3 bij 3.5 meter groot. Op de muur zit behang met daaronder een gipsplaten. Op de vloer ligt laminaat met daaronder beton. Graag zouden wij willen weten wat de mogelijkheden zijn voor het verwijderen van de schimmel en reparatie van de wand en vloer.

Kleine lekkage in de betonnen kelder

Ik heb een kleine lekkage in mijn betonnen kelder. Deze zit bij de aanhechting van de vloer met de wand. Graag zou ik deze willen laten dichten.

Optrekkend vocht in een woning

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1973, waar ik een vochtprobleem in de wand heb. Op de begane grond trekt het vocht via de vloer naar boven, zodat er vocht onder het granol komt. Daardoor ontstaan er gaten in de muur. Ik wil bedrijven graag uitnodigen om de situatie hier te beoordelen, de oorzaak te achterhalen en mij te adviseren over de beste aanpak. Ik ontvang graag een indicatie van de kosten.

Grondwater in de kelder

Er komt via de zijmuur grondwater de kelder in. Het is een kleine provisie kelder van circa 2 bij 3 meter. De wand waar het water naar boven komt is circa 2 meter. Het sijpelt via de naad onder aan die wand naar binnen. De kelder heeft een betonnen vloer en gemetselde wanden. De kelder is niet geïsoleerd. Er staat wel een vriezer in de kelder maar deze kan verplaatst worden. De kelder heeft net geen sta hoogte in verband met de balken maar tussen de balken kan er rechtop gestaan worden. Wat zou het kosten om dit op een betaalbare manier te stoppen?

Grondwater in de kelder tegen gaan

Er komt via de zijmuur grondwater de kelder in. Het is een kleine provisie kelder van circa 2 bij 3 meter. De wand waar het water naar boven komt is circa 2 meter. Het sijpelt via de naad onder aan die wand naar binnen. De kelder heeft een betonnen vloer en gemetselde wanden. Wat zou het kosten om dit op een betaalbare manier te stoppen?

Partners

Partners van Casius