Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vlekken lekkage schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vlekken lekkage schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vlekken lekkage schilderen

Lekkage balkon opsporen en verhelpen

Het balkon boven een uitbouw lekt en dat moet gemaakt worden en daarnaast wil ik ook de schade binnen laten repareren. De afmetingen zijn ongeveer 3,5 x 3,5 meter. Er liggen tegels die zo weggehaald kunnen worden. Daaronder zit iets dat lijkt op teer, maar dat is het niet. Ik weet niet wat het is. Tussen de binnen en de buiten is het gaan lekken. Nu zie je vlekken bovenaan de muur binnen boven het raam. Onder raam zit nu schimmel, dit moet behandelt worden. Op het plafond zit een kring. Dit moet weer gewit worden. De verzekering vergoed mogelijk de binnenkant.

Verven plafond en herstellen houten vloer na waterschade

Tijdens de vakantie is lekkage ontstaan in de badkamer op de eerste verdieping, waardoor waterschade is ontstaan aan het plafond van de eetkamer op de begane grond en de houten vloer die aansluit op de badkamer (op de eerste verdieping). Op het plafond zijn bruine vlekken te zien. Het plafond van de eetkamer moet opnieuw worden geverfd (oppervlakte van circa 16 m2). Verder moet een deel van de houten planken vloer in de hal die aansluit op de badkamer worden hersteld dan wel vervangen. De planken zijn over een oppervlak van circa 2 m2 bol komen te staan. De woning betreft een oude jaren 10 wonen met een houten skelet.

Vlekken lekkage schilderen

Er is lekkage geweest (plafond), hierdoor zijn er vlekken ontstaan. Ik vraag mij af of dit eerst behandeld moet worden voordat het overschilderd wordt. Het plafond zou ik in ieder geval opnieuw laten schilderen. De lekkage is een klein deel maar in verband met kleurverschil denk ik dat de gehele keuken opnieuw moet. De oppervlakte is in totaal 30 m2. Momenteel is de plek van de lekkage nog niet droog.

Vervolgschade lekkage schuin dak verhelpen

Ik heb lekkage bij mijn dakraam schuine dak en bij regen loopt de water naar binnen. De muur is gestuct. Je ziet vlekken erop en de dakraam is aan het rotte in een hoek, plint beschadigd en misschien wel meer maar ben geen expert daarin graag zoek ik iemand regio Zuid-Holland om een offerte te laten maken wat de kosten zijn voor het vervolg schade dat ik die kan verhalen bij de verzekering en laten maken .

Waterschade herstellen

Ik heb op 2 plaatsen in de gang schimmel door lekkage. De lekkage is inmiddels verholpen, en nu wil ik de vlekken weg laten halen.

Lekkage aan de slaapkamermuur beoordelen

De buren hebben een aantal jaar terug een dakopbouw gedaan. Nu hebben wij eerder lekkage gehad. Hun aannemer kwam kijken en had het probleem aan de buitenkant opgelost. Ze hebben het behandeld met schimmel/vocht verf. Nu krijgen we wederom op dezelfde plek weer lekkage en de vlekken zijn een stuk groter. Graag willen wij een offerte voor de verzekering.

Mogelijk schimmel door vochtschade

Er is in mijn woning, met name in de badkamer, vochtschade ontstaan door een lekkage. Op de badkamer en de slaapkamer is een muffe geur te ruiken en op de badkamer zijn ook wat onverklaarbare vlekken te zien. Ik zou graag door een expert willen laten vaststellen of er schimmel in mijn woning is.

Lekkage opsporen en verhelpen

Betreft lekkage onder de badkamer die zich openbaart in de woonkamer. 3 vocht vlekken op het plafond, 1 oudere, 2 nieuwe vlekken sinds gisteren waar het water eruit druppelde. In 1 vlek zit ook een scheur. Woning is 40 jaar oud. Net als de badkamer.

Water in kelder

Heer / mevrouw, Wij hebben last van water in onze kelder. U bent de specialist, maar zover wij kunnen zien doet er zich een lekkage voor in de hoeken. Het beton is roestig / wit in de hoeken. In de gehele kelder zijn er witte vlekken op de muur te zien (lijkt op kalk aanslag in een douche). Zou u ons een vrijblijvende offerte met een gedetailleerd overzicht van de werkzaamheden en kosten toe kunnen laten komen. Dit is een vereiste van de verzekering. Uiteraard is het geen probleem als u vrijblijvend en kosteloos de schade wilt inspecteren. Wij wonen echter wel in Overdinkel. Graag horen wij van u. Met vriendelijke groet, PS. Het opgegeven nummer is niet correct. Contact via e-mail.

Lekkageschade herstellen

De buren hebben lekkage gehad, op de eerste verdieping, in de badkamer. Daar is het water naar beneden gelopen maar ook onze muur is nat geworden. Dit is een half jaar terug. Er zijn bruine vlekken op onze muur en plafond aanwezig, graag willen we weten of de muur beschadigd is hierdoor en wat het eventueel kost om alles te herstellen. Dit zouden we graag ook uit laten voeren. Is het alleen een kwestie van verven of is er meer schade?