Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervolgschade lekkage schuin dak verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervolgschade lekkage schuin dak verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervolgschade lekkage schuin dak verhelpen

Vervolgschade lekkage schuin dak verhelpen

Ik heb lekkage bij mijn dakraam schuine dak en bij regen loopt de water naar binnen. De muur is gestuct. Je ziet vlekken erop en de dakraam is aan het rotte in een hoek, plint beschadigd en misschien wel meer maar ben geen expert daarin graag zoek ik iemand regio Zuid-Holland om een offerte te laten maken wat de kosten zijn voor het vervolg schade dat ik die kan verhalen bij de verzekering en laten maken .

Vervolgschade door waterschade vaststellen

Vorige week hebben wij waterschade ondervonden door een lekkage bij de bovenburen. Nu willen wij op onze beide verdiepingen, onder elkaar, een vaststelling van de waterschade, hoeveel wij moeten indienen bij de verzekering. Het zal voornamelijk gaan over de plafonds.

Vocht en schimmel verwijderen

In 1 meterkast, trappenhuis, verschillende plekken, en muur, stookhok en klein stukje muur in hal hebben we last van schimmel en vocht vanwege een lekkage. De lekkage is inmiddels hersteld, nu willen we de vervolgschade aanpakken. Graag maken wij een afspraak om deze problemen op te lossen. Er zijn foto's beschikbaar.