Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ventilatieroosters aanbrengen in kruipruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ventilatieroosters aanbrengen in kruipruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ventilatieroosters aanbrengen in kruipruimte

Ventilatiegaten boren in kruipruimte

Ik zou graag een offerte willen hebben over het boren van 4 gaten (2 in de voorgevel en 2 in de achtergevel) naar de kruipruimte, inclusief het aanbrengen van de ventilatieroosters. De gaten en de roosters moeten voldoen aan de algemene richtlijnen voor houten vloerconstructies. Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Ventilatieroosters aanbrengen in kruipruimte

Ik wil 2 à 3 ventilatieroosters aan laten brengen in kruipruimte van mijn woning. Deze moeten aan de tuinkant geplaatst worden en een aan de voordeur kant.

Ventilatieroosters in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag een offerte aanvragen namens mijn zoon. In zijn woning is de kruipruimte erg vochtig en er moeten daar aan de voor- en achterzijde ventilatieroosters worden aangebracht. U kunt mij bellen voor een afspraak.

Ventilatierooster in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag ventilatieroosters onder de vloer laten aanleggen aan voorzijde en achterzijde van de woning in Den Haag. Graag wil ik dat de kruipruimte bekeken wordt en een keuze wordt gemaakt hoeveel roosters er geplaatst moeten worden. Ventilatie nodig aan de voorzijde van het huis en de kant van de tuin. Geen idee of er een of twee roosters per zijde nodig zijn. Hierover graag advies. Het huis is circa 70 m2.

Ventilatierooster in de kelder aanbrengen

Ik heb een woning gekocht van het bouwjaar 1913. De kelder is slecht geventileerd en erg vochtig. Ik wil deze ruimte graag gebruiken voor opslag en voorraad. Ik wil graag de ventilatie verbeteren door 1 a 2 ventilatieroosters in de buitenmuur van de kelder te plaatsen. Daarnaast is er enkele maanden geleden een lekkage geweest van de leiding waardoor de vloer in de kelder nat is geworden. Tot op heden is deze nog steeds erg vochtig. Hoe krijg ik deze weer schoon/droog? Ik ontvang graag advies en een prijsopgave.

Ventilatieroosters in de kruipruimte aanbrengen

Ik zou graag 3 ventilatieroosters voor ventilatie van de kruipruimte aan laten brengen. Het gaat om een huis met een spouwmuur. Ik zou graag renovatiekokers met een rooster met louvres geplaatst hebben in de muur.

Ventilatiegaten naar de kruipruimte boren en roosters plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het boren van 5 ventilatiegaten in mijn buitenmuur naar de kruipruimte en het leveren en plaatsen van 5 ventilatieroosters. Het betreft een oud huis uit 1920. Er zijn reeds 3 ventilatieroosters aanwezig,maar dat is te weinig voor het verhelpen van vochtproblemen. De kamer ruikt daardoor soms muf en de kelder is vochtig. We willen t.z.t. vloerisolatie laten aanbrengen, maar vragen nu eerst een gespecificeerde offerte voor het voorbereidende werk.

Ventilatierooster in de kelder aanbrengen

Ik heb 4 ventilatieroosters in mijn huis. Ik heb het gevoel dat deze niet goed meer functioneren. Wat zijn de kosten om te controleren wat de functie nog is van de bestaande rooster en wat kosten het om er nog een of 2 bij te maken om luchtcirculatie in de kelder te krijgen. Per medio december 2016 kan er gewerkt worden, voor die tijd kan er wel gekeken worden.

Ventilatie in de kruipruimte aanbrengen

Er is optrekkend vocht geconstateerd op de begane grond. Het optrekkende vocht wordt veroorzaakt door de capillaire werking van de gemetselde wanden. De houten plinten zijn visueel gezien nog niet aangetast. Het wandtegelwerk zit vast. Wel is er een lichte afkrijting plaatselijk zichtbaar op de wanden in de woonkamer. Ventilatieroosters zijn beperkt aanwezig omdat deze deels bedekt zijn middels bestrating. Daarom zie ik graag een offerte voor het vrijmaken van de ventilatieroosters. Aan de achterzijde is een nieuw kozijn geplaatst. Hierdoor is ventilatie van de kruipruimte komen vervallen. Deze dient alsnog aangebracht te worden. De kruipruimte is niet toegankelijk via een luik, deze mag wel gemaakt worden.

Kruipruimte ventileren

Ik wil graag ventilatie in de kruipruimte laten aanbrengen. Het gaat om het plaatsen van 3 a 4 ventilatieroosters. 1 in de achtergevel (in de voorgevel zijn al 2 ventilatieroosters aanwezig) en 2 in de aanbouw. De kruipruimte is verdeeld in twee compartimenten door betonnen muur. De kruipruimte van de voor/achtergevel is ongeveer 30 m2 en de kruipruimte van de aanbouw is ongeveer 27 m2. Beide delen zijn te bereiken door aparte kruipluiken. De muur van de aanbouw is opgebouwd met een enkele baksteen. Aan de tuinzijde moet ventilatie komen voor de trek en mij is geadviseerd een grindrand bij de gevel aan te leggen. Ik ben benieuwd wat dit zou gaan kosten. Graag per mail een offerte.