Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ventilatierooster in de kruipruimte aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ventilatierooster in de kruipruimte aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ventilatierooster in de kruipruimte aanbrengen

Ventilatie in kruipruimte aanbrengen

Ik ben op zoek naar een aannemer die in mijn kruipruimte ventilatie kan aanbrengen om het vochtgehalte in de ruimte te beperken. Oorspronkelijk ventilatierooster is wegens eerdere verbouwing buiten werking.

Ventilatierooster in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag ventilatieroosters onder de vloer laten aanleggen aan voorzijde en achterzijde van de woning in Den Haag. Graag wil ik dat de kruipruimte bekeken wordt en een keuze wordt gemaakt hoeveel roosters er geplaatst moeten worden. Ventilatie nodig aan de voorzijde van het huis en de kant van de tuin. Geen idee of er een of twee roosters per zijde nodig zijn. Hierover graag advies. Het huis is circa 70 m2.

Ventilatie in de kruipruimte maken

Plaatsen kruipruimte nr de tuin. Ik wil graag een ventilatierooster.

Ventilatierooster in de gevel naar de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag offertes van het plaatsen van twwe ventilatie roosters in achtergevel tuin kant (Steen) naar de kruipruimte toe ..

Ventilatierooster in de kruipruimte aanbrengen

Aan de achterkant van mijn appartement op de begane grond heeft de vorige bewoner zo'n 6 jaar geleden een uitbouw laten maken door een aannemer. Deze heeft echter geen ventilatierooster aangebracht in de nieuwe achterpui die naar de kruipruimte gaat. Ik wil dus een klein rechthoekig gat laten maken aan de onderkant van de nieuwe achtergevel. De achtergevel is in feite een houten kozijnconstructie met 2 naar buiten openslaande deuren naar de achtertuin toe. Onder de deuren is nog zo'n 10 cm stukje muur (waar de kozijnconstructie met deuren op is gebouwd). Hier wil ik het gat hebben naar de kruipruimte en met een roostertje ervoor. Het is een jaren dertig-huis. Zijn dit mijn eigen kosten (daar het een uitbouw betreft) of zijn de kosten voor de VVE gezien de bovengelegen woningen er ook last van zullen hebben als de balken in de kruipruimte verrotten door schimmels en dergelijke omdat er nu geen of te weinig ventilatie is?

Vochtprobleem binnenmuur woonkamer verhelpen

10 jaar geleden is de woonkamer 3,5 meter aan de achtertuin uitgebouwd. De aanbouw is met een betonnen vloer aangebouwd. Het ventilatie rooster van de kruipruimte aan de achterzijde is toen verlengd met een pvc buis, die in de betonnen vloer is aangebracht. Een ventilatierooster is aan de voorkant van het huis aangebracht. De status van de ventilatierooster aan de achterzijde is mij onbekend. Na jaren heb ik een groot vochtprobleem, vooral na een regenbui. De kruipruimte is voorzien van isolatie maar is continue nat. Na een fikse regenbui komt stank uit de meterkast en 1 van de kalkstenen binnenmuur, in de aanbouw van de woonkamer, vertoont vochtplekken en schimmel. Graag uw offerte voor het controleren van de kruipruimte of deze voldoende ventileert en indien nodig het maken van nieuwe ventilatiegaten.

Ventilatiegaten/ -roosters kruipruimte

Ik heb een huis gekocht in Haarlem. Tijdens de bouwkundige keuring kwam het advies naar voren om de kruipruimte beter te ventileren. Aan een kant van het huis zijn ventilatiegaten, aan de andere kant niet. Het zou geen haast hebben, iets om op termijn te doen. Nu ontdekte ik schimmel op het luik van de kruipruimte en voel condens op de leidingen die in de kruipruimte lopen. Ik wil er daarom toch op korte termijn wat aan laten doen. Ik heb begrepen dat het dan zou gaan om het aanbrengen van 1 a 2 ventilatierooster(s)/ -gaten. Ben benieuwd wat dit zou gaan kosten. Graag per mail de offerte.

Extra ventilatie in de kruipruimte

Ik wil graag extra ventilatie voor de kruipruimte. Een extra ventilatierooster en het bestaande ventilatierooster vervangen. Wellicht ook nog schelpen in de kruipruimte, maar zou daar eerst nog wel advies voor willen hebben of dat noodzakelijk is. Verder nog in de voorgevel wat extra ventilatie voor de spouwmuur.

Ventilatierooster in de kelder aanbrengen

De kelder is erg vochtig en slecht geventileerd, dit is ook gelijk de kruipruimte alleen dan in hoogte/grote van een kleine kelder van 10 m2. Het huis is van rond 1900. Ik wil graag de ventilatie verbeteren door ventilatierooster(s) in de buitenmuur van de kelder te plaatsen.

Stank van vocht in de kruipruimte

Ons huis is uit 1928 en heeft een vochtige kruipruimte. De enige ingang, bij ons weten, naar de kruipruimte is via de meterkast. Deze zit in het toilet en heeft ook een ventilatierooster dat in het toilet uitkomt. Daardoor merken we heel goed dat de kruipruimte vochtig is. Het ruikt naar natte aarde en schimmel in de wc. De kruipruimte is volgens mij vrij beperkt qua oppervlakte en loopt van het toilet onder de gang door naar de voordeur. Ongeveer 6 m2. Onder de woonkamer vloer is beton gestort. Laatste dagen hoor ik ook gedrup in de kruipruimte. Dus naast expertise ook vocht, ook kennis om na te gaan of er sprake is van een lekkage of dat dit condens is wat druppelt, of vocht uit muren. We hadden wateroverlast bij hevige regenval 28 juli.