Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ventilatiegaten maken in de kruipruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ventilatiegaten maken in de kruipruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ventilatiegaten maken in de kruipruimte

Ventilatiegaten maken in de kruipruimte

Ik wil graag een aanbieding voor inspectie en 4 of 5 ventilatiegaten boren ter behoeve van de kruipruimte. Tevens een PVC buis van circa 1 meter in de kruipruimte vervangen. Deze ligt op dit moment vrij.

Ventilatiegaten en roosters in kruipruimte maken

Ik wil ventilatiegaten en roosters aan laten brengen in mijn kruipruimte. Aan de achterkant van de woning zit een rooster, deze moet gecontroleerd worden. Aan de voorkant zitten nog geen roosters en gaten, naar schatting moeten er twee aangebracht worden. Afval afvoer graag toevoegen aan de offerte.

Ventilatiegaten in de schuur maken

Het gaat om het aanbrengen van 2 ventilatiegaten+roosters in onze houten schuur.

Ventilatiegaten in de zijmuur maken

Het is nodig dat wij ventilatiegaten in de muren van ons huis laten zetten om de kruipruimtes te ventileren en om een slakkenplaag uit te roeien die vanuit de kruipruimtes komen. De kruipruimte is ongeveer 120 m2 groot en niet bereikbaar via een luik. Het betreft een hoekwoning.

Vochtprobleem binnenmuur woonkamer verhelpen

10 jaar geleden is de woonkamer 3,5 meter aan de achtertuin uitgebouwd. De aanbouw is met een betonnen vloer aangebouwd. Het ventilatie rooster van de kruipruimte aan de achterzijde is toen verlengd met een pvc buis, die in de betonnen vloer is aangebracht. Een ventilatierooster is aan de voorkant van het huis aangebracht. De status van de ventilatierooster aan de achterzijde is mij onbekend. Na jaren heb ik een groot vochtprobleem, vooral na een regenbui. De kruipruimte is voorzien van isolatie maar is continue nat. Na een fikse regenbui komt stank uit de meterkast en 1 van de kalkstenen binnenmuur, in de aanbouw van de woonkamer, vertoont vochtplekken en schimmel. Graag uw offerte voor het controleren van de kruipruimte of deze voldoende ventileert en indien nodig het maken van nieuwe ventilatiegaten.

Ventilatie in de kruipruimte controleren en aanpassen

Graag uw offerte voor het controleren van de kruipruimte of deze nog voldoende ventileert. En indien nodig het maken van nieuwe ventilatiegaten. Het gaat om een hoekwoning.

Ventilatiegaten in de kruipruimte maken

Graag een offerte voor het aanbrengen van 2 ventilatiegaten in de kruipruimte via de voorgevel. Ventilatiegaten aanbrengen d.m.v. een geboorde sparing door baksteen/beton welke afgedekt dient te worden door een rooster op de gevel.

Ventilatiegaten en roosters aanbrengen

De kruipruimte in mijn huis is wat vochtig en is 45 cm hoog, er is te weinig ventilatie in de ruimte. Er moeten extra ventilatiegaten geboord worden. Het is een tussenwoning uit 1974, beton, 50 m2. Er is weinig zicht in de ruimte, hoe en waar dit te maken. Graag een offerte of visuele inspectie. Geen isolatie of chips.

Ventilatiegaten in de kruipruimte maken

De vloer in mijn huiskamer is zeer vochtig en het blijkt dat dit komt door grondwater wat in de kruipruimte zit, echter is er te weinig ventilatie in de ruimte waardoor vocht niet weg kan. Er moeten extra ventilatiegaten geboord worden. Graag een complete offerte ivm verzekering. Graag contact per mail.

Schimmelvorming verhelpen

Binnen onze VVE heeft men bij 2 appartementen veel last van schimmelvorming. De schimmelplekken zitten aan de kant van de galerij, alleen die flats. Ik denk dat het te maken heeft met het feit dat men te weinig ventileert. Dit was eerder ook de conclusie en daarop zijn er extra ventilatiegaten gemaakt. Echter, de schimmelvorming is alleen maar erger geworden. Graag zou ik het een en ander door een deskundige laten bekijken.