Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ventilatiegat voor de kruipruimte maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ventilatiegat voor de kruipruimte maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ventilatiegat voor de kruipruimte maken

Ventilatiegat voor de kruipruimte maken

Ventilatie gaten maken na isolatie vloer. Kruipruimte heeft te weinig ontluchting. Gaat om rond 70m2, hopelijk hoor ik iets van u.

Ventilatiegat voor de kruipruimte maken

Ik wil graag ventilatie in de kruipruimte aan laten brengen. Het gaat om het boren van gaten met roosters om kruipruimte te ventileren. Het gaat om een kruipruimte van 45 m2. Gaat om 1 a 2 gaten.

Kruipruimte inspecteren

Inspecteren van de kruipruimte i.v.m. stankoverlast. Kruipluik achterkant woning, 1 ventilatiegat voorkant woning. Geen kruipluik voorkant woning, wel convectorput. Van daaruit kun je onder de houten vloer in de woonkamer komen. Misschien inspectie met camera handig.

Vochtproblemen in huis verhelpen

De ventilatie in ons huis is slecht, 's ochtends zijn vaak de ramen beslagen, het is kil en er is schimmel in de kruipruimte onder de trap. Kan te maken hebben met een ventilatiegat dat door de vorige bewoners is dichtgemetseld in de buitenmuur.

Wij hebben een kruipruimte waar het heel ...

Wij hebben een kruipruimte waar het heel vochtig en warm is, nu willen we een ventilatiegat via de muur hebben, aan de voor en achterkant van het huis, kan dat?