Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stank na lekkage verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stank na lekkage verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stank na lekkage verhelpen

Stank na lekkage verhelpen

Ik wil dat de kruipruimte onder mijn woning gereinigd wordt. Het betreft ongeveer 50 m2. De woning/kruipruimte is goed bereikbaar.

Stank en een muffe lucht in de woning

Al een paar maanden ruik ik een vochtige lucht in de meterkast. De muffe lucht is inmiddels ook in het naastgelegen toilet te ruiken, maar ook in het halletje. Ik vermoed lekkage en heb een loodgieter laten komen. Hij is in de kruipruimte geweest maar daar was het niet vochtig en stonk het ook niet. De ventilatieroostertjes zijn vrij. Als ik in de badkamer op de bovenste etage ontstopper in de goot giet, dan ruik ik de geur van de ontstopper in de meterkast. Zou dan de afvoer van de badkamer de oorzaak zijn? De badkamer is in mei 2015 verbouwd. Ook ruik ik de vochtlucht soms in de afvoer in de keuken. Als ik aan het afwassen ben en het water loopt door, komt door het roostertje aan de zijkant een muffig, vochtig luchtje. Ik vraag me af waar dit aan zou kunnen liggen.

Vocht in laminaat en muur

Ik heb 2 klussen. Door een lekkage van de buitenkraan is er vocht en schimmel op de muren en stank in huis. Deze lekkage wordt al gemaakt. Nu zoek ik iemand die de muren aan de binnenzijde van de woning kan herstellen. Het gaat om de zichtbare schade aan de muren. En door deze lekkage is ook de laminaat vloer beschadigd en omhoog gekomen. Ook hier zoek ik een expert voor. Wij hebben de offerte allereerst nodig voor de verzekering. Vervolgens willen we het daadwerkelijk uit laten voeren.

Stank van vocht in de kruipruimte

Ons huis is uit 1928 en heeft een vochtige kruipruimte. De enige ingang, bij ons weten, naar de kruipruimte is via de meterkast. Deze zit in het toilet en heeft ook een ventilatierooster dat in het toilet uitkomt. Daardoor merken we heel goed dat de kruipruimte vochtig is. Het ruikt naar natte aarde en schimmel in de wc. De kruipruimte is volgens mij vrij beperkt qua oppervlakte en loopt van het toilet onder de gang door naar de voordeur. Ongeveer 6 m2. Onder de woonkamer vloer is beton gestort. Laatste dagen hoor ik ook gedrup in de kruipruimte. Dus naast expertise ook vocht, ook kennis om na te gaan of er sprake is van een lekkage of dat dit condens is wat druppelt, of vocht uit muren. We hadden wateroverlast bij hevige regenval 28 juli.