Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schimmelvorming in de woonkamer verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schimmelvorming in de woonkamer verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schimmelvorming in de woonkamer verhelpen

Schimmelvorming in de woonkamer verhelpen

Ik wil graag uitgezocht hebben waar er eventueel vocht vandaan komt en dit uiteraard verholpen hebben.

Onderzoek vanwege vochtprobleem en schimmelvorming

Veel schimmel vorming in de woning, na schoonmaken komt schimmel snel weer terug. Graag wil ik de schimmel verwijderd hebben en wil ik te weten komen waardoor het schimmel/vocht probleem ontstaat Betreft een begane grond woning. Schimmel zit laag op de muur tegen de plinten aan. Schimmel vorming in woonkamer, slaapkamer en hal.

Schimmel in kruipruimte bestrijden

Wij hebben recent een jaren '30 woning gekocht in Utrecht. Een deel van de kruipruimte is volgestort met beton. Onder een deel van de woonkamer niet. In dat deel van de woonkamer (circa 27 m2) liggen houten vloerbalken met daarop een zandcementdekvloer en tegels. Daaronder zit een open kruipruimte. In de kruipruimte is glaswol isolatie materiaal aanwezig. Op dat materiaal is schimmelvorming geconstateerd. Daarnaast hangt er een schimmellucht. Tevens is hout (vloerbalken en vloerhout) onder de betonvloer geconstateerd dat mogelijk aangetast kan zijn door zwam- of schimmelvorming. Wij willen graag een inspectie, waarbij vastgesteld kan worden hoe een en ander opgelost kan worden. Die oplossing zetten wij dan ook bij de betreffende partij. Het moet op zeer korte termijn, aangezien het terugplaatsen van de laminaatvloer en het plaatsen van onze nieuwe keuken nu vertraging oploopt (en wij al wonen in de woning). Foto's zijn bijgevoegd. Wij zien de vrijblijvende offerte(s) graag tegemoet.

Schimmel en vocht in huis verhelpen

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar rond 1980. We hebben in de binnenmuur in de woonkamer/tuinkast last van optrekkend vocht en schimmelvorming. Het betreft een deel van de muur van maximaal 2 meter breed en 50 cm hoog. We willen graag een afspraak maken met een vakman om de oorzaak vast te stellen en advies te krijgen hoe dit aangepakt moet worden. We horen graag wat de kosten zijn voor het herstelwerk. Wegens werkzaamheden ben ik lastig per telefoon bereikbaar. Ik reageer altijd op uw email-bericht voor het maken van een afspraak.

Vocht en schimmelvorming verhelpen

Ik bewoon de begane grond in een oude woning uit 1931 en ervaar dat het huis erg vochtig is. Ik heb in de woonkamer en slaapkamer daardoor ook last van schimmelvorming. Ik laat al een raam aanpassen voor meer ventilatie, maar misschien ligt de oorzaak op een ander vlak. Ik laat de situatie hier graag beoordelen en laat mij dan adviseren over de te nemen maatregelen en de kosten daarvan. Er is nog nooit een vochtmeting gedaan. Ik hoor vooraf graag even of daar kosten aan verbonden zijn.

Advies over hoge luchtvochtigheid, schimmel en condens

Wij wonen in een vrijstaande woning uit bouwjaar 1975. Er is momenteel sprake van een hoge luchtvochtigheid en daardoor is er schimmelvorming door de hele woning en veel condensvorming op de woonkamer ramen. Daar zit isolatieglas in. Ik wil bedrijven graag uitnodigen om de situatie hier te beoordelen en ons te adviseren over de te nemen maatregelen. Wij ontvangen daarvoor graag een offerte.

Vochtproblemen met schimmelvorming oplossen

Wij hebben op diverse plekken in onze woning last van condensvorming en schimmelvorming. Dit zien we vooral in een slaapkamer op de 1e verdieping, in de hal beneden en in de woonkamer. Elke ochtend is het isolatieglas in onze woonkamer aan de binnenzijde erg nat van het condens. Wij denken dat de ventilatie in de woning verbeterd moet worden. Wij hebben nog geen ventilatieroosters. Graag laten we de situatie hier beoordelen, zodat er een afdoende oplossing kan worden verzorgd.

Schimmelprobleem in de woning verhelpen

Sinds begin 2015 huren wij een kleine woning van 40 m2 uit de jaren zestig. Vanaf de herfst is hier een schimmelprobleem ontstaan aan de muur en een deel van het plafond van de slaapkamer, enkele plekken in de woonkamer, aan het plafond van de badkamer en aan een deel van de muur in de gang. Er zijn ventilatieroosters bij de ramen die altijd open staan. We weten niet of de afzuiging in de badkamer goed werkt of moet worden schoongemaakt. De afzuiging krijgen we zelf niet open. Wij stoken voldoende, maar kunnen de ramen niet altijd open zetten omdat mijn vrouw reuma heeft. Graag laat ik de oorzaak van de schimmelvorming opsporen en verhelpen. Ook wil ik de schimmel laten verwijderen en de wanden en plafonds met schimmelwerende verf laten afwerken.

Vocht- en schimmelprobleem in huis verhelpen

Wij hebben aan de noordzijde van onze woning extreem veel last van vocht. Hierdoor is schimmelvorming ontstaan in de woonkamer, de gang en het toilet. Er wordt in de woning goed geventileerd, maar al jaren is er een probleem. De kruipruimte is droog. Het is niet bekend of de spouwmuur geïsoleerd is. Er is aan de buitenzijde wel een HWA maar we zien daar ook geen bijzonderheden. Een soortgelijke woning van onze buren kent dit probleem niet. Wij laten graag de oorzaak van dit probleem achterhalen en een oplossing verzorgen.

Vochtprobleem achterhalen in de gehele woning

Wij zijn de nieuwe eigenaren van een woning. De gehele bovenverdieping vertoont schimmel in de badkamer en alle slaapkamers en tast tevens mijn inboedel aan. De schimmel zit ook bij de ramen in de woonkamer en keuken. Graag willen wij een erkende specialist laten kijken naar deze schimmelvorming en dat deze kan nakijken waar het probleem ligt en hoelang deze schimmel al in de muren zit. Naar aanleiding daarvan zouden wij graag een offerte willen ontvangen met daarin de oorzaak, hoe lang dit er al zit in de woning en wat het gaat kosten om dit te verwijderen. Voor verdere informatie kunt u contact met mij opnemen.