Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schimmelvorming binnenmuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schimmelvorming binnenmuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schimmelvorming binnenmuur

Schimmelvorming binnenmuur

Ik wil graag een inspectie en vaststelling van het vochtprobleem bij een binnenmuur. Er is in het appartement van het plafond naar de vloer toe schimmelvorming en langs de vloer in de lengte van het pand.

Schimmel en vocht in huis verhelpen

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar rond 1980. We hebben in de binnenmuur in de woonkamer/tuinkast last van optrekkend vocht en schimmelvorming. Het betreft een deel van de muur van maximaal 2 meter breed en 50 cm hoog. We willen graag een afspraak maken met een vakman om de oorzaak vast te stellen en advies te krijgen hoe dit aangepakt moet worden. We horen graag wat de kosten zijn voor het herstelwerk. Wegens werkzaamheden ben ik lastig per telefoon bereikbaar. Ik reageer altijd op uw email-bericht voor het maken van een afspraak.

Permanente oplossing tegen vocht in de muren

Wij hebben in ons huis, bouwjaar 1905, in de gang en langs de keukenmuur last van vocht en hiervan schade. De gangmuur lijkt last te hebben van optrekkend grondvocht en de keukenmuur heeft wat schimmelvorming. De schimmel vormt zich onder het raam en is ongeveer 2 m2 groot. Het optrekkende vocht is bij een binnenmuur. Dit is ook een draagmuur die in de grond staat. Hiervoor zoeken wij een permanente oplossing.

Verhelpen van optrekkend vocht in muren

Wij hebben drie jaar geleden een woning gekocht uit bouwjaar 1938. Wij hebben in de herfst en wintermaanden last van optrekkend vocht in een slaapkamer op de begane grond. Het gaat om ongeveer 8 m2 waar het vocht plaatselijk optrekt, 10 tot 60 cm hoog. Er is ook sprake van schimmelvorming, deels op de buitenmuur, maar ook op de binnenmuur. De vorige bewoners hebben dit met een laag verf aan het oog onttrokken. Graag laten wij door een vakman de oorzaak van dit vochtprobleem vaststellen, waarna herstelwerkzaamheden kunnen plaatsvinden.

Schimmel laten verwijderen

Ik heb last van schimmelvorming onderaan de binnenmuur in de slaapkamer. De binnenmuur is van gipsplaten en het gaat om ongeveer 3 meter. De schimmel komt alleen voor op de muur die grenst aan de buitenmuur. Alleen aan onderkant van de muur. Het is een bruine, harige schimmel. Ik zou graag iemand langs laten komen die dit probleem kan verhelpen.

Doorslaande muur met schimmelvorming

Langs mijn woning loopt een pad naar achter de woningen liggende garages, waar flinke plassen op staan bij regenachtig weer. Langs rijdende auto's zorgen voor opspattend water dat mijn zijgevel nat maakt. In herfst en winter heb ik hierdoor schimmel op de binnenmuur, spouw zit vol met vochtbruggen. De muur is ongeveer 10 meter.

Schimmelvorming tegengaan

Ik heb in mijn appartement last van schimmelvorming. Het betreft een hoek van een buitenmuur van de slaapkamer waar aan de binnenzijde kunststof schrootjes zitten en een binnenmuur waar behang tegenaan zit. Eronder zit een MDF plaat. Vorige bewoners hebben te weinig gelucht, denk ik. Ik zou graag een offerte willen ontvangen om de schimmel te verwijderen en advies hoe dit een volgende keer te voorkomen.

Schimmelvorming aan binnenmuur

Wij hebben een woning uit 1911. Op sommige plekken, met name een randje aan de onderzijde van de woonkamer en de hoeken ontstaat bij vochtig weer schimmelvorming. Deze muur is de buitenmuur van de woning. Ook in de kelder, onder een zijkamer van de woonkamer, is het erg vochtig. Uit een eerder bouwkundig rapport is naar voren gekomen dat de ventilatie in de woning niet toereikend is. Graag zouden wij advies ontvangen en een oplossing vinden om deze problemen op te lossen.

Vochtdoorslag met schimmel op binnenmuur

Het betreft vochtplekken en schimmelvorming op de binnenmuur. Deze muur is de buitenmuur van de woning. Graag willen wij dit snel en vakkundig opgelost zien.

Gevelreiniging/-impregnatie

Reinigen en impregneren van zijgevel van circa 60 m2, t.b.v. voorkoming vochtdoorslag en schimmelvorming op de binnenmuur.