Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schimmels verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schimmels verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schimmels verwijderen

Schimmels verwijderen

In de hoek van mijn praktijkkamer zit schimmel. Door lekkage vanuit de badkamer. Lekkage is verholpen, nu schimmel verwijderen. Overigens ook heel licht in woonkamer zichtbaar.

Schimmels badkamer in verwijderen

In de badkamer komt steeds meer schimmelvorming op plafond in de voegen van de muurtegels. Om de zoveel tijd verwijderen we dit met HG voegenreiniger. Echter het komt steeds weer erger terug.

Schimmel verwijderen na wateroverlast

Ik wil graag de schimmel laten verwijderen in mijn huis. We hebben na een gebroken leiding in de vloer enorme schimmelvorming gehad. Het huis hebben we helemaal leeggehaald, bouwdroger geplaatst en na meerdere metingen is het nu droog. Voordat we het huis weer kunnen inrichten moeten we zeker weten dat de schimmels weg zijn.

Schimmel verwijderen na lekkage

Na een lekkage hebben wij schimmels en zwam in de badkamer aangetroffen, achter de muur. We willen graag dat er iemand naar komt kijken en de schimmels verwijderd.

Schimmel uit het huis laten verwijderen

Ik wil onze slaapkamer laten controleren op schimmels in de muur. Wanneer u in deze ruimte ook schimmel aantreft dan willen wij dit graag laten behandelen.

Zwarte schimmels verwijderen

Ik heb te kampen met zwarte schimmels aan de muur van de woonkamer en 2 slaapkamers en ik wil dit zo snel als mogelijk laten behandelen. Ik heb dit zelf al met HG schimmel geprobeerd, maar zonder resultaat. De woonkamer is ongeveer 7 bij 4 meter en de slaapkamers ongeveer 2 bij 4 meter. Tevens graag technisch advies wat er additioneel gedaan kan worden om schimmels te voorkomen. Graag ontvang ik een offerte.

Hardnekkige schimmel verwijderen in woning

Wij wonen met drie personen in een kleine oude woning. Ik heb sinds kort last van een hardnekkige heftige rood/oranje schimmel in de woonkamer. De schimmel zit op de muur die grenst aan de badkamer. In de badkamer heb ik ook last van zwarte schimmels en er lijkt een kleine lekkage te zijn aan de afvoer van de wasmachine, hoewel de muur van de badkamer waar de schimmel doorheen komt droog is. In de badkamer is de rode schimmel gek genoeg niet aanwezig. Het probleem zou ook nog kunnen zijn ontstaan in de afgesloten schoorsteen, die aan dezelfde badkamermuur grenst. Graag laten wij de oorzaak vaststellen en ontvangen een prijsopgave voor de bestrijding daarvan.

Structureel schimmel probleem oplossen

Graag ontvang ik een gedetailleerde offerte voor het verwijderen en structureel oplossen van schimmels op twee plekken. 1) natte cel zowel binnenkant als buiten muren van natte cel (oorzaak: gebrekkige ventilatie? ) 2) Slaapkamer - hoek binnenkant buitenmuur. Oorzaak is onbekend. Ik kijk uit naar uw offerte! Er zijn foto's beschikbaar.

Schimmel verwijderen in huis

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor mijn probleem thuis. Door een lekkage in de badkamer is er jaren vocht in het beton en muren getrokken. De lekkage zelf is nu opgelost maar er brokkelt stukjes van de muur af en zit er veel schimmels op mijn muren. Ik heb zelf geprobeerd met schimmelreinigers alles te verwijderen maar het komt weer terug. Het gaat om veel plekken in het huis. Graag zou ik van mijn schimmel probleem verlost willen worden en ook de muren gedaan willen zien worden.

Geur van schimmel in huis

We wonen in een nieuwbouwwoning uit 2009 en ik ruik steeds schimmel op de badkamer, overloop en in de kelder. De schimmels zijn niet zichtbaar. Ik wil graag dat er een expert komt kijken naar wat de oorzaak hiervan is en de schimmels verwijderen.