Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schimmelprobleem op laten lossen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schimmelprobleem op laten lossen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schimmelprobleem op laten lossen

Schimmelprobleem op laten lossen

De klant heeft schimmel achter zijn behang gevonden en wil dit nu laten verwijderen.

Vochtproblematiek in woonkamer oplossen

Ik woon sinds 1,5 jaar in een koopwoning, waar langzaam een schimmelprobleem is ontstaan. In de muren van mijn woning is een zogeheten Schrijver Systeem aanwezig. In de woonkamer zitten ramen die niet open kunnen, maar deze hebben ventilatieroosters die altijd open staan. In woonkamer is nu aan de voorkant onder aan de muur tot maximaal kniehoogte schimmel ontstaan. Ook aan de achterkant naast de tuindeuren achter het gordijn zit schimmel. Ik wil bedrijven uitnodigen om de situatie te beoordelen. Graag zou ik offertes ontvangen om dit probleem op te lossen.

Vocht- en schimmelprobleem op laten lossen

In onze tussenwoning hebben wij veel last van vocht op de binnenkant van de ramen. Met name in de opbouw op het huis zijn de ramen elke ochtend (met name bij koud weer) erg nat. Tevens hebben we last van schimmelplekken op de muren. Ik wil graag dat dit wordt onderzocht en verholpen.

Schimmel in de slaapkamer naast de badkamer

Graag offerte voor het oplossen en verwijderen van het schimmelprobleem in het huis. Ik wil weten waar de schimmel vandaan komt en wat er aan gedaan kan worden om het op te lossen. De schimmel zit in een muur die bestaat uit gipsplaten.