Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schimmelplekken behandelen en tegengaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schimmelplekken behandelen en tegengaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schimmelplekken behandelen en tegengaan

Schimmelplekken behandelen en tegengaan

Een muur in de garage vertoont grote zwarte schimmelplekken. Ik zou dit graag willen laten repareren. Ook weten we niet wat de reden is van de schimmel. Ik zoek iemand die dit kan beoordelen en oplossen. De muur is ongeveer 2 bij 2 meter.

Twee muren tegen vocht behandelen

Twee muren hebben schimmelplekken, die zichtbaar werden bij het verwijderen van behang.

Vocht in muur behandelen

Een deel van de muur in de woonkamer is een buitenmuur. Daar zit vocht in met doorslag in de vorm van schimmelplekken naar binnen. Eerder is er naast deze plek ook vochtdoorslag geweest. Lag aan slechte isolatie buitenmuur en er is toen een plaat ingezet. Ik wil graag weten of en hoe dit te behandelen is en, nog belangrijker, in de toekomst te voorkomen is.

Schimmelplekken op muren

Ik zou graag de oorzaak van de schimmelplekken willen weten en de muren laten behandelen. Volgens mij zou het goed zijn dat er iemand zou komen kijken en dan advies te geven.

Vochtplekken behandelen

Doorslaand vocht in slaapkamers (boven), met als gevolg schimmelplekken op nieuw stuc werk. Woning is niet geisoleerd en beschikt over een plat dak, ook niet geïsoleerd. Graag advies en of reparatie van lekkage en stucwerk eventueel. Vloeroppervlak van een verdieping is ruwweg 8 x 5,5 meter. Verzekeringswerk.

Vocht / schimmel plekken behandelen

Op een dragende muur in huis beginnen onderaan (rand van 10 cm) vochtplekken te verschijnen. Over de gehele muur. Tevens zijn er witte schimmelplekken op mijn plafon in de box (die rechtonder het huis zit). Er zal onderzocht moeten worden of dit een constructiefout is of een werkelijk lekkage is binnenshuis. Dit is namelijk belangrijk voor de Vereniging van eigenaren. En dus ook voor mij. In verband met kosten.