Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schimmel op zolderverdieping verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schimmel op zolderverdieping verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schimmel op zolderverdieping verwijderen

Schimmel op zolderverdieping verwijderen

Zolderverdieping bevat schimmel. Verwijderen en zorgen dat er geen gevaar is voor gezondheid.

Schimmel aan garagemuur en lekkage van een douchecabine

Onze halfsteens garagemuur is erg beschimmeld en het wordt steeds erger. De schimmel zit zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde. Ik wil graag de oorzaak laten vaststellen en herstelwerkzaamheden laten uitvoeren. Verder heb ik op de zolderverdieping een douchecabine, die rondom is afgewerkt met gipsplaat. Er is kennelijk een kleine lekkage, want de gipsplaat laat is aan het schimmelen en laat los. Ook dit laat ik graag verhelpen.

Vochtprobleem laten verhelpen

Graag zou ik willen weten waar de schimmellucht op de tweede verdieping vandaan komt. Ik kan geen schimmel traceren, maar die lucht moet ergens vandaan komen. De verdieping is helemaal leeg. Het gaat om de zolderverdieping met een schuin pannendak en een dakkapel. Volgens de vorige bewoners heeft de dakkapel ooit gelekt maar dat is verholpen. Tevens is er een opbergruimte/kast gemaakt. Daar zien we ook niets aan. Waar komt de vieze lucht vandaan?