Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schimmel en vochtproblemen herstellen van een muur in een café? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schimmel en vochtproblemen herstellen van een muur in een café. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schimmel en vochtproblemen herstellen van een muur in een café

Schimmel en vochtproblemen herstellen van een muur in een café

Dear Team, I am planning to open a small café in Den Haag. The café (42 m2)was empty for more than a year and on one brick wall is full of mould. The wall is approx 25 m2 large. I urgently need to solve this problem to get rid of the harmful mould and musty smell. I would kindly like to ask you some questions: Do you offer that service? If yes, when can you start to work and how long will it approx take? Is it possible to get a quotation? If you have questions or need more information you can contact me via telephone or mail anytime. I am eagerly waiting for your response and appreciate your help.

Vochtprobleem binnenmuren serre verhelpen

Omdat er op verschillende plekken schimmel ontstond, heb ik geprobeerd dat gedeelte schoon te maken en de kieren te purren. Helaas nu het weer regent heb ik opnieuw vochtproblemen. Wie kan mij helpen hiermee? Zie foto’s.

Uiteenlopende vochtproblemen oplossen

Wij hebben een huis gekocht in Berg en Terblijt, maar stuiten al snel op meerdere vochtproblemen met al dan niet meerdere oorzaken. Wij zoeken een expert die ons kan helpen de juiste oorzaak te vinden en de juiste oplossing(en). Muren erg vochtig (optrekkend vocht?), schimmel op de muren (slecht ventileren?), schimmel achter het keukenblok (afmeting muur 6 x 2,5 meter en een combinatie van bovenstaand?), houten vloer komt omhoog (lekkage?). Graag advies, want de leefsituatie wordt slechter en slechter. De muren zijn in 2015 geïnjecteerd. Maar momenteel ligt er een plas water. Geen idee of het optrekkend vocht of een lekkage is.

Schimmelvorming bestrijden

De badkamer is op de eerste verdieping en heeft geen ramen, omdat het tussen twee slaapkamers ligt en daarnaast is de woning een rijtjeswoning. Op zolder is een mechanische ventilatie unit geplaatst en in de keuken, wc's alsook op de badkamer zijn ronde stelbare dichte ventilatieroosters geplaatst, maar helaas het helpt niet tegen schimmelvorming en vochtproblemen die herhaaldelijk terugkomen na behandeling. Graag dit schimmel en ventilatie probleem verhelpen. De badkamer is ongeveer 2.30 bij 2 meter, in het plafond en deels in de voegen zit schimmel. Graag ontvang ik een offerte.

Vocht in de muren bestrijden

Ik heb achterom bij mijn huis een aanbouw met een plat dak. Vanaf het platte dak omhoog heb ik op de achtergevel last van vocht. Ik heb inmiddels op de slaapkamer last van schimmel en vochtplekken. Ongeveer 10 jaar geleden is de achtergevel opnieuw gepleisterd en behandeld met een impregneermiddel. Het pleisterwerk zit niet meer goed vast, waardoor er volgens mij vochtproblemen zijn. Gaat om ongeveer 17 a 20 m².

Schimmel en vochtprobleem analyseren

Wij hebben last van ademhaling problemen en willen weten of dit door het huis komt. We zien schimmel op verschillende plekken in het huis, de schimmel is zichtbaar in de douche en op de kitranden van de raamkozijnen in de slaapkamers. Ons huis is voorzien van dubbele beglazing. Graag laten wij de schimmel en vochtproblemen analyseren in onze rijtjeswoning.

Schimmel- en vochtprobleem analyseren

Graag zouden wij de verluchtingsroosters aan de raamkant van de woonkamer en in de badkamer gereinigd willen hebben. Verder komt er regelmatig schimmel voor aan binnenkant van de raamkozijnen. Die halen we zelf weg, maar wat advies zou fijn zijn. Bij de kozijnen hebben zichtbare vochtproblemen. We hebben een oude woning, het is een vochtige woning.

Vochtproblemen in een chalet oplossen

Wij wonen permanent in een chalet dat wij huren. Er is hier een vocht- en schimmel probleem in de slaapkamers, op plaatsen waar een bed of kast voor de wanden staat. Wij stoken en ventileren voldoende. We hebben overleg met de verhuurder gehad en kregen groen licht om dit te laten oplossen. Wij stoken hoofdzakelijk op hout maar een cv is aanwezig en brandt 's nachts. Ik vermoed dat het een isolatie probleem is. Het chalet heeft aan de buitenzijde houten rabatdelen en binnen OSB platen. Daartussen zit een klein beetje isolatiemateriaal. Ik denk dat een dampremmende folie ontbreekt. Wij maken graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en staan open voor uw advies en plan van aanpak.

Vochtdetectie en vochtprobleem oplossen

Er is vocht in mijn slaapkamer. Dit is te zien op de muren en plinten in de vorm van vochtplekken en groen/zwarte schimmel. De slaapkamer is op de begane grond en hieronder bevind zich de kruipruimte. De overige ruimtes vertonen geen vochtproblemen. Graag zo spoedig langskomen.

Ventilatie in de kruipruimte aanbrengen of herstellen

Een aantal jaar geleden is er een aanbouw van 3 bij 6 meter aan de woning geplaatst. Hier ondervinden wij nu vochtproblemen en hebben schimmel onder het Novilon. De woning van 8 bij 6 meter heeft deze problemen niet. Het is ons niet duidelijk of er ventilatiemogelijkheden aangebracht zijn in de kruipruimte onder woning of onder de aanbouw. De kruipruimte onder de woning is ongeveer 70 cm hoog en hier staat zeker 30 cm water. Onder de aanbouw is er een ruimte van 20 cm. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Partners

Partners van Casius