Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schimmel professioneel verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schimmel professioneel verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schimmel professioneel verwijderen

Schimmel professioneel verwijderen

In een slaapkamer schimmel op de muur (en vloer?). Schimmel wel al enigszins schoongemaakt, maar wil dit professioneel laten reinigen, voordat er weer geslapen kan worden in de kamer. Tevens uitsluiten van waar de vocht komt om dit ook aan te pakken.

Schimmel van de muur en het plafond professioneel verwijderen

Door een lekkage boven ons zijn er schimmelplekken ontstaan op de muur en het plafond. In het stucwerk. De plek bestrijkt ongeveer 3 m2. Kunnen jullie ons laten weten wat de kosten zijn de schimmel professioneel te laten verwijderen? Misschien moet de balk(en) erboven ook behandeld worden. We kunnen eventueel foto's toesturen.

Schimmel- en vochtprobleem in het huis

Binnen, op de buitenmuur van de kelder van onze nieuwe woning zit schimmel. De plek is 2 x 2 meter. Graag willen we deze professioneel laten verwijderen en behandelen. Mocht u bellen en ik kan niet opnemen, dan bel ik u terug.

Schimmel op zolder bij de deur verwijderen

Op zolder bij de deuren van een Frans balkon blijft schimmel terugkeren. Eigen schoonmaakpogingen maken het er niet beter op. Er staat condens op de ramen terwijl het dubbel glas is. Kunt u aangeven wat het kost om de oorzaak te vinden en wat de kosten zijn van professioneel schoonmaken?

Oorzaak van schimmel onderzoeken

Wij hebben groene schimmel aan de onderkant van de muur aan de uitbouw zijde op de begane grond, de woning is 16 jaar oud. Wij hebben nooit schimmel problemen gehad, maar sinds een half jaar komt het ieder keer weer terug. Graag willen wij weten wat de oorzaak is en het door een professioneel erkend bedrijf laten oplossen.

Schimmel in de badkamer verwijderen

Ik wil graag de schimmel in de badkamer professioneel laten verwijderen. De badkamer helemaal laten reinigen. Met name de tegels hebben veel schimmelplekken. Het is een hele kleine badkamer: het te reinigen oppervlak is ongeveer 6 vierkante m, schat ik.

Schimmel onder het laminaat verwijderen

Door een lekkage hebben wij een enorme vochtophoping gekregen onder onze laminaatvloer rond de badkamer en achter de tegels in de badkamer en daarmee veel last van schimmel. Dit willen we graag professioneel laten verwijderen. Het gaat om naar schatting 10 m2 schimmel onder de vloeren, naar schatting 25 m2 in de muren. Graag horen wij een inschatting van de kosten hiervoor.