Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schimmel onder het laminaat verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schimmel onder het laminaat verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schimmel onder het laminaat verwijderen

Schimmel onder het laminaat verwijderen

Ik heb een schimmelvlek onder het laminaat ontdekt en wil hier graag zo snel mogelijk naar laten kijken en het laten verwijderen.

Schimmel verwijderen onder laminaat

Ik wil graag weten hoeveel het ongeveer kost om schimmel onder mijn laminaat te verwijderen. Het betreft niet veel schimmel maar is wel aanwezig door een lekkage van de wasmachine. Het water is onder de laminaat geweest waardoor er nu schimmel is ontstaan.

Schimmel onder het laminaat en keuken verwijderen

Door lekkage van de afwasmachine is er veel afvalwater onder de keuken gelopen en onder het laminaat. Onder de keuken zien we de schimmel groeien, dus waarschijnlijk zal het onder het laminaat ook zitten. Het laminaat is beschadigd dus die zal waarschijnlijk vervangen moeten worden. Graag een offerte om de schimmel in ieder geval onder de keuken te verwijderen, of te verwijderen onder het laminaat.

Schimmel onder het laminaat verwijderen

Ik heb een klein appartement van 55 m2, dat na een kleine overstroming een groot probleem is. Het laminaat is helemaal gedroogd, een droger heeft er een week gestaan, de ondervloer is gewisseld, maar nu, na een paar maanden stinkt het ongelofelijk in de woning. Ik vrees dat dit schimmel onder het laminaat is. Maar ik durf zelf niet aan het laminaat te gaan trekken, omdat ik het vast kapot maak. Er is een expert van de verzekeraar geweest. Op dat moment was er niets te ruiken! Wie is specialist in schimmel onder laminaat en wie herkent ook de geur.... en kan het oplossen?

Vochtbehandeling in gang en toilet

Vanwege lekkage van de bovenburen heb ik schimmel en vocht in de muren van de gang, het toilet en de vloer. Er ligt nog laminaat op de vloer. De lekkage is eindelijk verholpen, het heeft ruim een jaar geduurd. Het behang is met roze schimmel bedekt. Je ruikt ook de schimmel. De schimmel moet verwijderd worden, daarna behandelen en weer behangen / een vloer (terug)leggen.

Schimmel uit de badkamer verwijderen

Als gevolg van lekkage in de badkamer is er vocht in de kamer ernaast gekomen. De vloer en muur van deze kamer hebben schimmelplekken. Er hangt een muffe schimmelgeur. De lekkage is volledig opgelost. De kamer is ongeveer 3 bij 3.5 meter groot. Op de muur zit behang met daaronder een gipsplaten. Op de vloer ligt laminaat met daaronder beton. Graag zouden wij willen weten wat de mogelijkheden zijn voor het verwijderen van de schimmel en reparatie van de wand en vloer.

Vocht en luchtkwaliteit meten

Wij hebben 4 jaar geleden een lekkage in de hal gehad. De leidingen worden nu niet gebruikt (zijn omgeleid) in verband met moeilijk bereikbare kruipruimte. Ligt al enkele jaren nieuw laminaat op. Nog steeds muffe geur en gezondheidsissues thuis. Badkamer wordt binnenkort opnieuw betegeld en gesloopt, maar daar willen we ook graag weten wat er nou echt in de muur zit ook daar schimmel op voegen. Vooral de luchtkwaliteit is belangrijk om te weten dat deze goed is, of dus niet en hoe dit op te lossen is.

Ventilatie in de kruipruimte aanbrengen

In onze woonkamer zijn aan 1 kant van de muur (voorzetwand) de plinten aan het splitsen en er verschijnt schimmel op. Ook zijn sommige laminaat planken aan het bollen. Wij willen dit z.s.m. laten uitzoeken en herstellen. We denken aan vocht in de kruipruimte, maar het kan ook iets anders zijn. Binnen 2 maanden is dit opeens zichtbaar geworden. Het is onduidelijk hoe bij de kruipruimte te komen onder de woonkamer. We hebben foto's van de vloer en van de plinten.

Schimmel onder het laminaat verwijderen

Door een lekkage hebben wij een enorme vochtophoping gekregen onder onze laminaatvloer rond de badkamer en achter de tegels in de badkamer en daarmee veel last van schimmel. Dit willen we graag professioneel laten verwijderen. Het gaat om naar schatting 10 m2 schimmel onder de vloeren, naar schatting 25 m2 in de muren. Graag horen wij een inschatting van de kosten hiervoor.

Vocht in laminaat en muur

Ik heb 2 klussen. Door een lekkage van de buitenkraan is er vocht en schimmel op de muren en stank in huis. Deze lekkage wordt al gemaakt. Nu zoek ik iemand die de muren aan de binnenzijde van de woning kan herstellen. Het gaat om de zichtbare schade aan de muren. En door deze lekkage is ook de laminaat vloer beschadigd en omhoog gekomen. Ook hier zoek ik een expert voor. Wij hebben de offerte allereerst nodig voor de verzekering. Vervolgens willen we het daadwerkelijk uit laten voeren.