Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schimmel op beton? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schimmel op beton. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schimmel op beton

Schimmel op beton

Ik heb lekkage gehad waardoor het is gaan schimmelen,onder men ondervloer,dus ook op het beton dus in de keuken hal en slaapkamer

Schimmel laten verwijderen

Na een lekkage achterkant pand is er schimmel ontstaan in het plafond, deze is van beton. Graag zou ik dit willen laten verwijderen, schoonmaken en daarna schilderen. De ruimte boven de kastjes is 480 cm bij 80 cm. Dit is ook het gebied dat schimmel bevat. Graag ontvangen wij een offerte.

Schimmel in kruipruimte bestrijden

Wij hebben recent een jaren '30 woning gekocht in Utrecht. Een deel van de kruipruimte is volgestort met beton. Onder een deel van de woonkamer niet. In dat deel van de woonkamer (circa 27 m2) liggen houten vloerbalken met daarop een zandcementdekvloer en tegels. Daaronder zit een open kruipruimte. In de kruipruimte is glaswol isolatie materiaal aanwezig. Op dat materiaal is schimmelvorming geconstateerd. Daarnaast hangt er een schimmellucht. Tevens is hout (vloerbalken en vloerhout) onder de betonvloer geconstateerd dat mogelijk aangetast kan zijn door zwam- of schimmelvorming. Wij willen graag een inspectie, waarbij vastgesteld kan worden hoe een en ander opgelost kan worden. Die oplossing zetten wij dan ook bij de betreffende partij. Het moet op zeer korte termijn, aangezien het terugplaatsen van de laminaatvloer en het plaatsen van onze nieuwe keuken nu vertraging oploopt (en wij al wonen in de woning). Foto's zijn bijgevoegd. Wij zien de vrijblijvende offerte(s) graag tegemoet.

Schimmel uit de badkamer verwijderen

Als gevolg van lekkage in de badkamer is er vocht in de kamer ernaast gekomen. De vloer en muur van deze kamer hebben schimmelplekken. Er hangt een muffe schimmelgeur. De lekkage is volledig opgelost. De kamer is ongeveer 3 bij 3.5 meter groot. Op de muur zit behang met daaronder een gipsplaten. Op de vloer ligt laminaat met daaronder beton. Graag zouden wij willen weten wat de mogelijkheden zijn voor het verwijderen van de schimmel en reparatie van de wand en vloer.

Vocht in de kelder tegengaan

Wie kan er helpen met het opsporen van de oorzaak van vocht in de kelderhoek via de muren tot ongeveer 1.50 meter hoogte na hevige regenval? Er lijft ongeveer 1-2 centimeter water in de hoek van de kelder staan. Het lijkt erop dat dit grondwater is, want dit trekt niet zelf weg. Er is schimmel op de muur aanwezig door de hoge vochtigheid. De keldervloer is ongeveer 4 x 4 meter groot en van beton.

Doorslaand vocht en lekkage in de woning

Op de bovenste verdieping, 2e etage, hebben we last van een vocht-/schimmel plek aan de binnenkant van één van de muren, hoekmuur van hoekhuis. Dit lijkt te komen vanuit de buitenmuur. Het vocht verschijnt op de binnenmuur vanuit een plek waar een scheur, of naad, in het beton zit. Dit zit op ongeveer 80 cm hoogte van de vloer. Daarboven is/blijft het droog, dus het lijkt niet van het dak te zijn. Wat wij zoeken is : - Diagnose,waardoor worden deze problemen veroorzaakt; - Advies/Voorstel voor oplossing, opdracht/prijsopgave; - Herstel van het vochtprobleem conform opdracht.

Schimmel laten verwijderen

Ik had lekkage in de muur tussen de woonkamer en WC (begane grond), die is inmiddels al verholpen. Maar het water is de muur en vloeren in getrokken en mijn vloerbedekking en behang zijn gaan schimmelen. Het gaat om ca. 10 m2. Schimmel zit in beton. Ik ga de vloerbedekking en behang vervangen, maar eerst moet alles schimmelvrij gemaakt worden.

Schimmel laten verwijderen

Na de lekkage in de muur tussen de woonkamer en WC, begane grond, is de vloerbedekking en behang gaan schimmelen. Lekkage is inmiddels verholpen, maar het water is beton in getrokken. Het gaat om ongeveer 10 m2: vloer in de woonkamer, vloer in klein halletje en een stuk van de muur. Ik wil de vloerbedekking en behang laten vervangen, maar eerst moet alles ontsmet worden.

Schimmel na lekkage verwijderen

1.Vanuit douche is in gang en woonkamer vocht gekomen en is schimmel ontstaan op het beton onder vinyl vloerbedekking, deze blijkt nu zelf ook aangetast aan de onderkant. Nu wil de verhuurder de schimmel op het beton gaan verwijderen, maar mijn insteek is vooral dat dit 100% deugdelijke en definitief gebeurd. Ik schat dat 12 m2 is aangetast. Wat is de prijs om dit schoon te maken? 2. Mijn 2e vraag is, stel verhuurder doet het toch zelf. Wie en tegen welke prijs kan een objectieve controle meting achteraf doen op kwaliteit schoonmaak?

Schimmel in de gang voorkomen

Wij hebben schimmel in de gang, wat telkens terugkomt vanuit de hoeken, het betreft een muur wat aan de stal grenst, deze is zeer koud is in het verleden bij worden gebouwd, waar onder de vloer van de bijbouw de gang zeer waarschijnlijk gewoon vol is gegooid met beton. Heb het vermoeden dat hierdoor de schimmel ontstaat. Ivm het grondwater.