Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovatieroosters naar de kruipruimte plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovatieroosters naar de kruipruimte plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovatieroosters naar de kruipruimte plaatsen

Renovatieroosters naar de kruipruimte plaatsen

Ik wil 3 extra ventilatieroosters plaatsen naar de kruipruimte. Ook wil ik de bestaande ventilatieroosters schoonmaken.

Renovatieroosters naar de kruipruimte plaatsen

In ons huis uit 1905 hebben wij al een tijd last van matige vochtproblemen. Vooral in de zomer ook een vreemde lucht vanuit de kruipruimte daarbij. Heb het voornemen bv 2 extra renovatieroosters naar de kruipruimte te plaatsen. De kruipruimte is niet bereikbaar. Wij zoeken een bedrijf dat advies kan geven en de ventilatie kan aanbrengen. Hoek bepalen, boren, rooster/pijp leveren en plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.