Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafond vochtschade herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafond vochtschade herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafond vochtschade herstellen

Plafond vochtschade herstellen

Achter de keukenkast is een lekkage ontdekt. 2 koudwaterkranen lekken en wanneer de keukenafvoer vol wordt belast stroomt deze over t.p.v. de wasmachineaansluiting. In het appartement onder mij is er vochtschade geconstateerd aan het plafond. Dit is precies onder waar de lekkage is geconstateerd. Er is een lekdetectie bedrijf ingeschakeld om de lekkage te detecteren. Ik voeg het rapport erbij. Ik wil een offerte om de schade aan het plafond van de onderburen te herstellen. Ik voeg het rapport van de lekkage inspectie.

Waterschade herstellen op het plafond

Wij hebben vochtschade aan het plafond van de slaapkamer door een waterlekkage (1 plek van ongeveer 60 bij 20 cm). Het plafond is ongeveer 20 vierkante meter. Graag zou ik dit laten herstellen.

Vochtschade herstel aan plafonds van toilet, douche en keuken

Ik heb vochtschade in 3 ruimtes, na lekkage van de boven buren en wil graag een schaderapport voor de verzekering. De woningbouw heeft de lekkage verholpen. Het plafond in de badkamer is hierdoor ook gaan schimmelen, dus daar is een behandeling voor nodig. Verder is in alle drie de ruimtes, de plafondverf (waar lekkage er door kwam) afgebrokkeld.

Waterschade herstellen

Waterschade door lekkend bad. In de woonkamer vochtschade en stukwerk laat los. Zie rapport als bijlage. Tegel moet uit het bad lekkage opzoeken repareren. Woonkamer moet hersteld worden en opnieuw stucwerk wand en plafond.

Vochtdetectie: vochtprobleem oplossen

Wij hebben een kleine maar hardnekkige lekkage in het plafond van de woning. De woning bestaat uit een begane grond, verdieping en plat dak. De lekkage bevindt zich ter plaatse van de leidingsschacht. We hebben de schacht al opengemaakt, maar geen lekkage gevonden. Ook in de badkamer erboven is het droog. De muren zijn droog en vertonen geen vochtschade. Het dak is onlangs vernieuwd, dus daar kan de schade ook niet vandaan komen. De stuclaag van het plafond laat langzaam verder los. Het wordt nu dringend om de schade op te sporen. Graag maken wij een afspraak hiervoor.

Vochtschade verhelpen op de begane grond

Ik wil graag dat een expert komt kijken naar de vochtschade in de woonkamer: muur en plafond. Het is namelijk onduidelijk waaruit de schade is ontstaan. Verder zou ik een offerte willen hebben voor het herstellen van deze schade en nog een aantal kleine vochtschades in de woonkamer en keuken: op de muur, dichtbij de grond. Samen zijn deze plekken niet groter dan 1m2.

Vochtschade na lekkage bij de schoorsteen

Door lekkage van de schoorsteen (dit probleem is opgelost) is er op één slaapkamer vocht en schimmel door het plafond en muren gekomen. Dit zou dus gedroogd en opnieuw bijgewerkt moeten worden.