Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oplossing vochtige muur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oplossing vochtige muur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oplossing vochtige muur

Oplossing vochtige muur

Ik zoek een vochtexpert die mij kan helpen met mijn situatie. In onze souterrain komt een keuken en bij renovatiewerkzaamheden hebben we gezien dat de muur een beetje vochtig is. De muur is ongeveer 3.5 meter breed en 3 meter hoog, met twee ramen. Het onderste helft van de muur is een beetje vochtig gezien deze ook 'onder' de grond ligt. De muur is in 1903 geplaatst en zo ver ik weet ook enkelsteenmuur. Ik zoek advies voor een goede oplossingen.

Optrekkend vocht door een vochtige kruipruimte

Wij hebben 1 slaapkamer waar we last hebben van optrekkend vocht. Wij vermoeden dat dit uit de kruipruimte komt. Er hangen namelijk grote druppels vocht in de kruipruimte. Wij hebben nu last van schimmel aan 1 muur. Een andere muur is vochtig waardoor de stuclaag los laat. We willen dus weten waar het vocht vandaan komt en wat de oplossing hiervoor is.

Vochtprobleem in de kelder laten oplossen

Wij hebben last van een vochtige kelder die moeilijk te ventileren is, omdat hij zich midden in huis bevind. Muren zijn vochtig tot ongeveer 1,5 meter van de grond en vloer wordt ook vochtig mede door verwarmingsbuizen en condens. Ik weet niet precies hoe ik dit probleem kan oplossen. Graag advies en een oplossing.

Vocht en schimmel in de binnenmuur

Ik heb een vochtige plek 10 cm boven de vloer (binnen). Ik heb er twee stenen uitgehaald en kwam daar vochtige isolatiekorrels tegen. Onduidelijk is waar het vocht vandaan komt en waarom het hier dan vochtig wordt. Duidelijk is dat er geen ventilatie in de buitenmuur zit. Ik wil weten waar het vocht vandaan komt en een oplossing voor het vochtprobleem.

Vochtprobleem in de kelder oplossen

Ik heb een kleine voorraadkelder die op een aantal plekken vochtige plekken vertoont. De kelder heeft 1 raam die open moet staan voor de ventilatie. Hierdoor wordt het in de aangrenzende hal zeer koud in de winter. Ik wil graag een oplossing voor het vochtprobleem in de kelder en de daarbij behorende ventilatie. Mogelijk wil ik daarna ook de opdracht uitzetten om de kelder een algehele opknapbeurt te geven, zodat de kelder weer als voedselvoorraadkelder gebruikt kan worden. De ruimte is ongeveer 6 m2.

Vocht in de binnenmuur tegengaan

Momenteel te kampen met vochtige binnenmuur(en) in 3 hoeken. Als eerste de kelder/kruipruimte gecontroleerd, maar die is volledig droog en goed geventileerd. Het gaat om een hoekhuis waarvan één hoek onderaan donkere vlekken van ongeveer 10 cm bevat. Helemaal aan de bovenkant (aan dezelfde hoek/muur) zit alleen een kleine vochtvlek en ditzelfde geldt voor de ''3e hoek'' onderaan - aan de andere kant van het huis. Graag wil ik de de oorzaak weten en natuurlijk een oplossing. Zie ook foto's.

Vochtige kruipruimte

De elzc is een gebouw van de zweefvliegclub met erin gevestigd restaurant de lier. Het hele gebouw heeft een kruipruimte, die helaas niet recht loopt maar met muurtjes en hoeken. Er komt een vreselijke stank vermoedelijk van schimmel uit de kruipruimte. Met spoed zoeken wij een een oplossing door een bedrijf die gespecialiseerd is om kruipruimtes schimmelvrij en droog te maken, en te voorzien van ontluchting. Spoed gezien er een restaurant gevestigd is, waar deze stank niet geaccepteerd kan worden. De kruipruimte is bereikbaar via een rooster/ deksel in het stookhok. Men moet dus tevens kennis van riool en afvoeren hebben. Zodat we zeker weten dat naast het vocht geen andere mankementen aanwezig zijn. Offerte mag direct ter plekke, na bekijken ruimte. Liefst deze week, dinsdag ges

Vochtprobleem: vochtige muren

Bovenkant van binnenmuur plafond ligt op maaiveld niveau. Buitenmuur is in directe contact met grond. Ooit is de buitenmuur bedekt met bitumen. Op binnenkant is de muur en ook de vloer vochtig. Wat is uw advies? Kunt u aangeven wat de beste oplossing is en welk materiaal gekozen moet worden?

Vocht- / lekkageprobleem oplossen

Ik heb momenteel last van een lekkage in de meterkast, waarschijnlijk afkomstig uit de aanliggende douche. In de douche is de onderste rij tegels gebroken en gescheurd, in de gang zijn vochtige plekken in het beton. Loodgieter van de woningbouw was langs geweest voor inspectie maar nog steeds geen duidelijke oorzaak en of oplossing! Ik zit in een koopappartement. De lekkage is in het appartement onder ons ook te zien, recht onder onze meterkast. Graag vraag ik om een inspectie voor de lekkage en eventuele reparatie.

Schimmel op het plafond in de schuur verhelpen

Ik heb in 2009 een grote schuur laten bouwen. Na deze vochtige winter kwam ik binnen en zag schimmel op het plafond groeien! Kunt u voor mij iemand vinden die dit probleem niet alleen nu verhelpt maar een permanent oplossing heeft? Ik wil mijn schuur een bruikbare ruimte laten maken zonder schimmel! Het betreft een rijtjeswoning en over de hele breedte van de woning loopt de garage.