Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Muur controleren op lekkage en schimmel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: muur controleren op lekkage en schimmel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: muur controleren op lekkage en schimmel

Muur controleren op lekkage en schimmel

Ik wil een inspectie van de muur tussen onze badkamer en slaapkamer laten uitvoeren. In de badkamer is deze muur voorzien van tegelwerk, in de slaapkamer zit er stucwerk op. Dit huis pas aangekocht en na het verwijderen van het behang in de slaapkamer viel de doorkomende schimmel pas op. Aangezien de andere kant van de muur de badkamer betreft en wel specifiek de plek van de douche daar, wil ik de muur graag laten inspecteren op lekkage en schimmel. Er is een grote kans dat de muur nat is en schimmel heeft. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Schimmel uit het huis laten verwijderen

Ik wil onze slaapkamer laten controleren op schimmels in de muur. Wanneer u in deze ruimte ook schimmel aantreft dan willen wij dit graag laten behandelen.

Optrekkende vocht in de muur verhelpen

In het huis van m'n moeder zit optrekkend vocht in de muur van de entreehal. Graag willen we de oorzaak laten verhelpen. Het betreft een hoek van 1 x 1 meter en de vochtplek zit vanaf de plint tot ongeveer 30 cm hoogte. De muur is een spouwmuur en het huis is uit de jaren 80. Er is geen kelder maar wel een kruipruimte die goed toegankelijk is. We hebben de riolering aan de buitenzijde al laten controleren maar daar komt het probleem niet vandaan. Misschien moet de muur worden geïmpregneerd.

Huis gekocht (bouwjaar 1966), bij ...

Huis gekocht (bouwjaar 1966), bij weghalen van het bad in de badkamer bleek dat alle wanden en de vloer onder de schimmel zaten. Schimmel bevind zich tevens in alle aangebrachte tegellagen. Badkamer is nu voor 85% gesloopt. Er zijn enkel nog wat tegels hier en daar op de muur. Ik ben op zoek naar een professional die de badkamer kan opbouwen: water, elektra en afvoer (in granieten vloer) controleren en indien nodig herstellen/vernieuwen, drain aanbrengen voor de douche, wanden en vloer egaliseren en waterdicht maken, plafond maken, betegelen van de badkamer en monteren van het sanitair (inloopdouche/douchewand, designradiator en wastafelmeubel)