Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkende kelder afdichten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkende kelder afdichten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkende kelder afdichten

Lekkende kelder afdichten

Onze huidige kelder is lek. Bij hoge waterstand komt er water in te staan. De kelder moet van binnenuit dicht worden gemaakt en is 9 m2 groot en 1,50 diep. Gaat om gemetselde muren die gestuct zijn met kalk.

Schimmel na lekkage definitief verwijderen

In mijn kelder van de flat, heb ik al een tijd last van water en vocht. Nu is de oorzaak gevonden. Het bleek een verouderde en lekkende afvoer te zijn. Een aannemersbedrijf komt het probleem van de afvoer deze week verhelpen. Hierna blijf ik met schimmel in mijn kelder en zelfs ook in het gemeenschappelijke trappenhuis zitten. De vereniging van eigenaren wil dit nu laten oplossen door een schoonmaakbedrijf waar ik zelf niet zo veel vertrouwen in heb. Dus vandaar dat ik op zoek ben naar een bedrijf wat hier voldoende ervaring en expertise voor in huis heeft, zodat ik als eigenaar van de woning er zeker van kan zijn dat het goed gebeurt. Graag vrijblijvende offertes die ik kan aanbieden in de VvE vergadering. (Eventueel foto beschikbaar).

Kelder waterdichtmaken

Wij hebben een lekkende muur en vloer in de kelderruimte van een restaurant. In die ruimte is de bedrijfskeuken gevestigd. Deze lekkage moet zo spoedig mogelijk verholpen worden. Het is een oud historisch pand in de binnenstad van Alkmaar. Het gaat om een hoek in de kelder.

Lekkende kelder

Bij hooge stand grondwater hebben we lekkage in de kelder. De kelder is 80 m2. Maar het gaat om een hoek, 2 meter de ene kant op en 2 meter de andere kant op. Ik vermoed lekkage door het spauw.

Vocht weghalen in kelder en keukenmuur

Graag wil ik een aantal offertes opmaken voor vochtprobleem in de keukenmuur en ook in de kelder staat water en dit moet aangepakt worden. Ik heb vocht in de keukenmuur (door lekkende pijp buitenmuur) en ook water staan in de kelder - ik wil dit laten behandelen zodat het niet meer terugkomt. Wil graag daar meer info over en prijsofferte, eventueel en waarschijnlijk na gezamenlijke bezichtiging van probleem. Voor woning die ik wil kopen. Aanstaande woensdag is een bezichtiging in de kelder mogelijk, deze wordt dan leeggepompt.

Vochtprobleem kelder en keukenmuur

Ik heb vocht in de keukenmuur ( door lekkende pijp buitenmuur) en ook water staan in de kelder - ik wil dit laten behandelen zodat het niet meer terugkomt. Wil graag daar meer info over en prijsofferte, eventueel en waarschijnlijk na gezamenlijke bezichtiging van probleem.