Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Lekkages verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vochtexpert of meerdere vochtexperts bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: lekkages verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vochtexperts u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in uw regio.

Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: lekkages verhelpen

Lekkages en condensatie verhelpen

I have a shower door leak and a leaking basin. I also need advice on condensation in my bathroom. The ventilator might not work properly.

Lekkages verhelpen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: lekkage bij dak doorvoer (schuin pannendak ) verhelpen en ik heb in het draairaam van mijn houten dakkapel een lekkage door de glaslat heen, vermoedelijk moet die ruit opnieuw binnen en buiten gekit worden.

Diverse lekkages in de woning verhelpen

Helaas heb ik door de hele woning door lekkages, in de kamer van mijn dochter zit er zelfs schimmel aan de muur, en dan nog bijna over de hele breedte van de kamer aan het plafond vochtplekken. In de keuken valt het mee maar toch ook zichtbaar, dan nog in de gang en in de wc beneden. Ik zou graag een offerte willen ontvangen zodat ik het door kan zetten naar de verzekering.

Optrekkend vocht vanuit de kruipruimte oplossen

Vanuit de kruipruimte trekt er vocht omhoog langs de convectorput naar boven toe in de houten vloer. Hierdoor wordt de vloer vochtig en ontstaan er kringen in het hout. Zelf heb ik een kijkje genomen onder de vloer en zie geen zichtbare lekkages. Het voorste gedeelte van de kruipruimte is droog te noemen. Het achterste deel is een stuk vochtiger bij de convectorput en daar is vocht zichtbaar. Zie de bijlagen voor een indruk. Er is ventilatie in de kruipruimte aanwezig en wat dat betreft is het voor mij gissen naar de oorzaak. Wie kan het probleem blijvend verhelpen?

Lekkages aan de voor- en achterkant van het huis

Betreft een lekkage aan zowel de voorkant als de achterkant van het huis. Aan de achterkant hebben wij een dakterras met daaronder een slaapkamer en in het plafond bij de pui zit een vochtplek,aan de voorkant hebben wij een balkon met daaronder een slaapkamer en op de rand van de muur en het plafond bevindt zich een vochtplek. Het huis is van 1974. Vorig jaar hebben we opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Misschien komt het door de loodrand? Graag even komen kijken, de oorzaak opsporen en verhelpen. We hebben vooral last van de lekkages als het lang hard regent.

Lekkage opsporen en verhelpen

Ik moet al een tijd heel vaak water bijvullen in de CV installatie, nu bijna elke week. Het bedrijf die de ketel hebben geïnstalleerd hebben afsluiters en een drukmeter geplaatst waaruit blijkt dat het niet de ketel is. Er is geen zichtbare waterschade, maar er zijn wel plekken waar de pijpen slecht toegankelijk achter muren langslopen. Is het mogelijk om met een vochtmeter de lekkageplek vast te stellen? Dus ik ben op zoek naar iemand die een vochtmeter heeft om lekkages op te sporen.

Lekkages in huis verhelpen

Hierbij wil ik een afspraak maken voor een gratis offerte. Ik heb op twee verdiepingen lekkages, een waarschijnlijk door een nieuwe waterleiding en de ander omdat de looddelen van het dak zijn afgestolen. Ik kan foto's maken en aan u sturen, kunt u dan eerst een indicatie van kosten afgeven?

Lekkage in het plafond tussen de begane ...

Lekkage in het plafond tussen de begane grond en eerste verdieping en alleen bij een zuid-westerstorm. We weten niet wat de oorzaak is; hebben al nieuwe loodlappen gelegd, muren geimpegneerd etc. Hierdoor is het wel minder geworden, maar laatst met de storm weer lekkage gehad. We zoeken echte een goede specialist op het gebied van lekkages die dit kan verhelpen.